STOP THE PRESS!

Kuolemanlaakson Tulijoutsen-albumi kuultavana ennakkoon

Kuopiolais-helsinkiläisen Kuolemanlaakson perjantaina ilmestyvä Tulijoutsen on kuultavissa ennakkoon Infernon verkkosivuilla. Kriitikoiden ylistämän kakkoslevyn tuotti Uljas uusi maailma -debyytin ja Musta aurinko nousee -EP:n tapaan Triptykon- ja Dark Fortress -kitaristi V. Santura.

Tulijoutsen esittelee yhtyeen entistä monipuolisempana, melodisempana ja eeppisempänä, unohtamatta murskaavanpulskaa soundimaailmaa ja kokeellisuutta, joista bändi tunnetaan. Luontomystiikasta ammentava albumi äänitettiin primitiivisessä miljöössä, metsän keskellä ja Saimaan äärellä, mikä toi tekstit lähemmäs tekijöidensä ihoa.

Tulijoutsen julkaistaan rajoitettuna digipak-CD:nä, jossa on eksklusiivinen bonuskappale Raadot raunioilla, digitaalisena latauksena ja rajoitettuna vinyylilaitoksena. Kansitaiteesta vastasi jälleen malediivilaisihmelapsi Maahy Abdul Muhsin (maahyart.com).

Kuolemanlaakson uusi levy on kuunneltavana ennakkoon Infernon nettisivuilla osoitteessa:
http://www.inferno.fi/uutiset/tulijoutsen-kylvaa-melankolista-melodiaa-ja-raskaita-riffeja-kuolemanlaakson-albumi-ennakkokuunneltavissa

Kuolemanlaakso verkossa
http://kuolemanlaakso.net/
https://www.facebook.com/kuolemanlaakso