STOP THE PRESS!

Pharrell Williams ja ”Happy” -hitti kampanjoivat YK:n kanssa

Kansainvälistä onnellisuuden päivää vietetään 20. maaliskuuta

Viikko sitten Oscar Gaalassa elokuvamaailman kuuluisimpia naisia ”Happy” –hitillään tanssittanut Pharrell Williams on antanut listaykköshittinsä hyvään tarkoitukseen kampanjoimalla yhdessä YK:n kanssa ja keräämällä varoja humanitääriseen apuun. Maaliskuun 20. päivä vietetään maailmanlaajuista onnellisuuden päivää ja 24 tunnin aikana Pharrell järjestää virtuaalisen hyväntekeväisyystapahtuman osoitteessa http://24hoursofhappiness.com, missä Pharrell kutsuu ihmiset ympäri maailmaa tekemään hyvää. Tapahtuman viesti on että kaikilla pitää olla mahdollisuus olla onnellisia ja terveitä elämässään ja pyytämään ihmisiä  tekemään lahjoituksen YK:lle http://bit.ly/1lNRvo4. Kerätyt varat ohjataan YK:n kautta humanitääriseen apuun ympäri maailmaa.

Kampanjasivustolla http://24hoursofhappiness.com Pharrell pyytää fanejaan kuvaamaan lyhyitä videoita missä he esittävät oman versionsa onnellisuudesta ja postaamalla sen YouTubeen hashtagin #HAPPYDAY kanssa ja ilmoittamaan sen 24hoursofhappiness.com –sivustolle. Pharrell nostaa omia suosikkivideoitaan kampanjasivustolla keskipäivän aikaan jokaisella aikavyöhykkeellä. Faneja kehoitetaan myös levittämään videoita ja #HAPPYDAY –hashtagia kaikkialla muualla sosiaalisessa mediassa ja YouTubessa.

Osallistu näin:
·         lataa oma versiosi Happy –videosta YouTubeen taggaamalla #HAPPYDAY
·         lataa Facebook, Google+, Tumblr tai Instagramiin kuvia tai videoita käyttämällä samaa #HAPPYDAY hashtagia
·         Twiittaa viestejä samalla hashtagilla
·         lataa Happy –coverversioita YouTube –kanavaasi samalla hashtagilla

Viime kuussa Pharrell palkittiin neljällä Grammy -palkinnolla mukaan lukien vuoden tuottaja, vuoden albumi (Daft Punkin Random Access Memories) sekä vuoden kappale, mikä tietenkin on Daft Punkin megahitti Get Lucky.  ”Happy” (from Despicaple Me 2) on noussut kansainväliseksi jättihitiksi ja on noussut iTunesin listaykköseksi  USA:n lisäksi yli 90 maassa. Kappaletta on tähän mennessä ladattu lähes neljä miljoonaa kertaa. Suomessakin ”Happy” on yksi radioiden soitetuimpia kappaleita tällä hetkellä ja on pysytellyt iTunesin kärkikahinoissa jo pitkään. Viime viikolla julkaistiin odotettu sooloalbumi G I R L, mikä on tämän hetken kuumin albumi maailmassa.