STOP THE PRESS!

Espionnagen debyyttialbumi julkaistaan perjantaina 14.3.

Herkkyys. Intiimiys. Läsnäolo. Pienieleisyys. Pysyvyys. Pysähtyminen. Rauha. Näistä on punottu Espionnagen 14.3. julkaistava, duon omaa nimeä kantava debyyttialbumi.

Albumin syntyyn ovat vaikuttaneet elämän ja historian pienet ja suuret tapahtumat. Kun joku keikauttaa universumia. Tai tellusta. Tai kun pieni ihminen kaatuu selälleen lehtikasaan. Levyn haikea kauneus ja lohduttava rauha piilottavat sisäänsä hyvinkin synkkiä aiheita historian raakuuksista viihdeteollisuuden turruttavuuteen. Tarinoissa kulkevat toisessa maailmansodassa saksalaissotilaiden mukaan lähteet naiset ja tositelevision tuuttaamat rikkaat kotirouvat.

Menettyjen Viipurin ja Petsamon, Jonestownin, John Irwingin Oman elämänsä sankarin ja lukemattomien dokumenttielokuvien inspiroimat tarinat yhdistyvät akustisen kitaran, vähäeleisten koskettimien ja laulun myötä omaksi maailmakseen, jossa kaikuvat 1960-luvun stemmalaulanta ja nykypäivän singer-songwriterit. Simon and Girlfunkel.

Espionnagen muodostavat aviopari Terhi ja Jaakko. He kohtasivat aikanansa suomeksi musisoineessa Muusassa. Rakastuivat. Avioituivat. Alkoivat tehdä musiikkia yhdessä.

Albumin julkaisun yhteydessä luvassa on video kappaleeseen 1939. Yhtyeen debyyttisinglen Red kauniin videon voit katsoa tästä linkistä http://www.youtube.com/watch?v=0daKN-k7mlk

Varmistuneita keikkoja:

18.3. Mascot, Helsinki
20.3. Paahtimo, Porvoo
28.3. Uuno, Järvenpää
15.4. mbar, Helsinki
17.4. Musiikkikahvila Sointu, Turku

www.espionnage.fi
www.facebook.com/espionnage.official