STOP THE PRESS!

Eternal Erectionin juhlavuosi tömistellään käyntiin Funky Elephantissa

Vapautamme kuulijoidemme vartalot hurjaan tanssiin, jotta heidän mielensä seuraisi perässä,
julisti Sam ”Rick Lover” Huber kaksikymmentä vuotta sitten perustaessaan Eternal Erection -yhtyeen.

Nyt muhkean funkin lähettiläs Eternal Erection tömistelee juhlavuotensa käyntiin asianmukaisesti Funky Elephant Festivaalilla. Hikisistä ja vauhdikkaista keikoistaan tunnetun yhtyeen 20-vuotisjuhlashowssa lavalla nähdään myös Paleface ja Reino Nordin. Ennen Eternal Erectionin funk-tykitystä festarilavan lämmittävät Cool Sheiks, Heads & Bodies ja Marjo Leinonen Huff’ n’ Puff. Juhlahumua on luvassa tuplasti, sillä myös Funky Elephant viettää 20-vuotisjuhlavuottaan.

Eternal Erectionin merkkivuosi huipentuu tietysti syksyllä julkaistavaan kuudenteen pitkäsoittoon, jota yhtye äänittää parhaillaan. Albumin tuottaa Kemopetrolista tuttu Kalle Koivisto.

– Hybridi-funkkia. Pohjalla, niin kuin aina, svengaavaa funkkia ja soulia, johon on sekoitettu tiukkaa konebiittiä sekä rokkia ja progee, fiilistelee Sam Huber tulevaa levyä.

Eternal Erectionin psykedeelinen Funky Bus suuntaa kesällä keikoille ja keväällä kuulemme vielä tulevalta levyltä julkaistavan singlen. Sitä ennen tunnelmia pääsee nuuskimaan Eternal Erectionin uudistuneilta sivuilta löytyvästä Singalon-teaserista:
www.eternalerection.com

Eternal Erection, Cool Sheiks, Heads & Bodies ja Marjo Leinonen Huff’n’ Puff The Circuksessa torstaina 3.4. (klo 20-02)

Funky Elephant Festival Helsingissä 3.-6.4.2014
http://funkyamigos.fi/funky-elephant/