STOP THE PRESS!

Vesa-Matti Loiri & All Stars ja Samuli Edelmann kesän ainoaan yhteiskonserttiin Jurassic Piknikiin

Mikkelin Jurassic Rockin 8.-9.8.2014 festivaaliviikonloppu pitenee yhdellä päivällä, kun sunnuntaina 10.8.2014 järjestetään Jurassic Piknik. Konsertissa esiintyvät kesän ainoalla yhteisellä keikallaan Vesa-Matti Loiri & All Stars ja Samuli Edelmann.

Vesa-Matti Loiri on yksi Suomen ylivoimaisesti arvostetuimmista taiteilijoista. Koko kansan suosikkinäyttelijä ja -laulaja tekee tulevana kesänä vain kolme keikkaa, joista yksi järjestetään Jurassic Rockin jälkihöyryissä sen uudella festivaalialueella Mikkelin Kenkäveronniemessä. Jurassic Piknikiin Loiri tuo All Stars -bändinsä Lenni-Kalle Taipaleen ja Kalle Torniaisen johdolla. Loiri teki samaisen kokoonpanon kanssa vuonna 2012 loppuunmyydyn juhlakonsertin Hartwall Areenalla, ja viime kesänä se nähtiin Pori Jazzin pääesiintyjänä.

Loirin kanssa samalle lavalle nousee niin ikään taiteen moniottelijaksi luonnehdittu Samuli Edelmann, jonka kesään mahtuu vain muutama live-esiintyminen. Useita kulta- ja platinalevyjä urallaan saavuttanut ja yli 500 000 levyä myynyt taiteilija on yksi kotimaamme kirkkaimmista tähdistä, joka tullaan näkemään Jurassic Piknikin esiintymislavalla niin oman yhtyeensä kuin yhdessä Vesa-Matti Loirin kanssa.

Mikkelin Jurassic Rock järjestetään Mikkelin Kenkäveronniemessä, Kenkäveron Pappilan miljöössä 8.–9.8.2014 ja Jurassic Piknik jatkaa festivaaliviikonloppua sunnuntaina 10.8.2014 kello 14.00 alkaen. Jurassic Rockin vuoden 2014 pääesiintyjistä varmistuneita ovat kotimainen love metal -suuruus HIM sekä amerikkalainen irkkupunkyhtye Flogging Molly. Jurassic Piknikin sekä Jurassic Rockin liput ovat paraikaa myynnissä Tiketissä, Lippupisteessä ja Jurassic Rockin nettisivuilla.

Jurassic Piknik
10.8.2014 klo 14.00
Vesa-Matti Loiri & All Stars
Samuli Edelmann

Liput myynnissä

Jurassic Piknik lippu (su) alk. 49 EUR
Jurassic Piknik VIP-lippu (su) alk. 99 EUR (sis. VIP-passin, pääsyn Kenkäveron Pappilan VIP-alueelle, VIP-ruoan ja oman sisäänkäynnin festivaalialueelle, K-18)

Mikkelissä ja Savonlinnassa Lippupisteen (S-Stella, Prisma ja Sokos) myyntipaikosta Jurassic Piknik lipusta 2e alennus S-Etukortilla!

Jurassic Piknikin ikäraja: S (ei ikärajaa) / VIP-paketit: K-18

Ennakkomyynti: Tiketti, Lippupiste ja Jurassic Rockin nettisivut.

www.tiketti.fi
www.lippu.fi
www.jurassicrock.fi