STOP THE PRESS!

Football Manager Classic julkaistaan PS Vitalle

Jalkapallomanageroinnin peliklassikko ilmestyy mobiilialustalle ensimmäistä kertaa 3D-grafiikalla varustettuna.

Sports Interactive™ ja SEGA® Europe Ltd. ovat julkistaneet Football Manager™ Classic 2014 (FMC 2014) -pelin ilmestyvän käsikonsoli PlayStation Vitalle. FMC 2014 ilmestyy perjantaina 11. huhtikuuta.

FMC 2014 on legendaarisen pelisarjan historiassa ensimmäinen julkaisu, joka antaa jalkapallofanien jatkaa tallennettua peliä yhtäjaksoisesti sekä kotona tietokoneella että liikkeellä ollessaan. Mobiilialustalla nähdään myös ensimmäistä kertaa pelin arvostettua 3D-grafiikkaa, joka tuo otteluihin kaivattua realismia. FMC 2014 on kehitetty PS Vitalle yhteistyössä Sony Computer Entertainmentin, Sports Interactiven, Hardlight™-studion ja Little Stone Softwaren kanssa.

”FMC 2014 on ollut tähän asti teknisesti haastavin peli, jonka parissa olemme työskennelleet – käytännössä toimme laajaa muistikapasiteettia, hiirtä ja näppäimistöä vaativan PC-pelin Sonyn käsikäyttöiselle konsolille, jossa on kosketusnäyttö”, kertoo Miles Jacobson, Studio Director, Sports Interactive. ”PS Vitan ansiosta pelaaja voi jatkaa kotona tallentamaansa peliä myös lähtiessään pois tietokoneen äärestä.”

”Football Managerin fanit ovat odottaneet vuosia voidakseen nauttia pelin kaikista ominaisuuksista myös silloin, kun ovat liikkeellä. Sports Interactive ja SEGA ovat vihdoin toteuttaneet tuon haaveen PS Vitalla,” kertoo Shahid Ahmad, Senior Business Development Manager, Sony Computer Entertainment Europe.

Football Manager Classic ilmestyi alunperin Football Manager 2013 -pelissä omana pelimuotonaan, joka tarjosi  vähemmän aikaa kuluttavan ja helpommin lähestyttävän vaihtoehdon pelaajille. PS Vitalle julkaistava FMC 2014 ilmestyy ensimmäistä kertaa kokonaan itsenäisenä pelinä.

SEGAN julkaisema Football Manager Classic 2014 ilmestyy PlayStation Vitalle 11. huhtikuuta 2014. Pelistä tulee saataville sekä fyysinen että digitaalinen versio, joka on ladattavissa PSN-kaupan kautta.