STOP THE PRESS!

Uusi Risto Räppääjä -elokuva kuvataan kesällä

Uuden  Risto Räppääjä ja Sevillan saituri  -elokuvan kuvaukset alkavat kesäkuussa. Käsikirjoitus on Sinikka ja Tiina Nopolan, sen tuottaa Artista Filmi Oy yhteistyössä Ricky Rapper Oy:n kanssa ja elokuvan ohjaa Timo Koivusalo.

”Olen todella riemuissani uudesta elokuvasta ja mikä parasta, päärooleissa nähdään samat yleisön hurmanneet lapsinäyttelijät Samuel Shipway ja Sanni Paatso, jotka valloittivat katsojat jo edellisessä elokuvassamme”, ohjaaja Timo Koivusalo iloitsee.
Myös muut keskeiset näyttelijät; Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko ja Riitta Havukainen nähdään samoissa rooleissa, kuin parhaillaan valkokankailla pyörivässä Risto Räppääjä ja Liukas Lennart – elokuvassa, jonka on nähnyt  jo lähes 250 000 katsojaa ja joka on tämän vuoden menestynein elokuva.

Risto Räppääjä ja Sevillan saituri – elokuvan musiikista vastaa kapellimestari Esa Nieminen. Saiturin roolissa nähdään Esko Roine ja hänen palvelijanaan Tom Lindholm.
Elokuvaa kuvataan  kesä- heinäkuussa mm. Villilän studiolla Nakkilassa ja Naantalin vanhassa kaupungissa.

Risto Räppääjä ja Sevillan saituri saa ensi- iltansa 13. Helmikuuta 2015 ja sen levittäjäyhtiönä toimii The Walt Disney Company Nordic.

Elokuvan synopsis

Risto Räppääjää odottaa ällistyttävä yllätys! Hän saa kuulla olevansa kaukaisen sukulaisensa tuleva perijä. Sevillassa asuva saita mies on kerännyt valtavan omaisuuden mahtavine linnoineen ja pian tuo kaikki olisi Riston. Niinpä rasavillistä Ristosta pitää koulia hienotapainen nuori herra, jonka käytös kelpaisi vaikka hoviin, mutta se ei olekaan ihan helppoa. Nelli alkaa kuitenkin epäillä, että kaikki ei ole ihan sitä miltä näyttää ja päättää toimia. Tuo suuri salaperäinen talo, johon Risto menee sukulaistaan tapaamaan, onkin täynnä hiuksia nostattavia salaisuuksia, omituisine palvelijoineen. Riemukas seikkailu tempaa jännittäviin kiemuroihinsa  myös Rauha-tädin, Elvin ja Lennartin.