STOP THE PRESS!

MTV3 esittää kaksiosaisen dokumentin viihteen supertähti André Rieusta toukokuussa

Yli 35 miljoonaa cd ja dvd-levyä myynyt André Rieu konsertoi ensi kertaa Suomessa 7.kesäkuuta, jolloin valssin kuninkaaksikin tituleerattu hollantilainen huippuviulisti André Rieu tuo valtavan shownsa ja Johan Strauss -orkesterinsa maahamme. Tuolloin päästään nauttimaan musiikin riemujuhlasta ja visuaalisesti näyttävästä showsta. Viihdyttävän viulutaiteilijan ohjelmisto koostuu Johan Straussin kauneimmista valsseista, ooppera-, operetti- ja musikaalisävelmistä sekä ABBAn kappaleista. Konsertin alla MTV esittää kaksiosaisen dokumentin Andrè Rieu -viihteen supertähti 11. ja 18.5. Ohjelmassa nähdään ja kuullaan haastattelumateriaalin ohella eri puolella maailmaa tallennettuja konserttitaltiointeja.

ANDRÉ RIEUSTA

Vuonna 1949 Hollannissa syntynyt André Rieu on tämän hetken suosituin viulisti maailmalla. Viulunsoiton viiden vanhana kapellimestari-isänsä kannustamana aloittanut André Rieu on myynyt urallaan yli 35 miljoonaa cd- ja dvd-levyä. Platinalevyjä tälle valsseihin erikoistuneelle  taiturille on kerääntynyt 411 kappaletta ja kultalevyjäkin on kerääntynyt 171. Myös konserttisuosio ympäri maailman on valtava – Andrén  konserteissa käy vuosittain noin miljoona ihmistä. Tekemisessään laatuun satsaava André Rieu soittaa vuoden 1732 Stradivariuksella ja työllistää vuosittain noin 200 henkeä. Hänen vuonna 1988 perustamansa Johan Staruss –orkesteriin kuuluu kuusikymmentä huippumuusikkoa ja se on maailman suurin yksityinen orkesteri.

Vihdoin on myös Suomen vuoro päästä nauttimaan André Rieun ja Johan Strauss-orkesterin näyttävästä showsta. Hartwall Arenan liput ovat myynnissä.

http://www.andrerieu.com