STOP THE PRESS!

Täältä tulee Auringon Lapset! Debyyttikeikka Tavastialla vappuna 30.4!

Siitä se kaikki alkoi: ystävyydestä. Ihan niin kuin lukuisa moni muukin bändi. Sauli Vuoti (laulu, kitarat, koskettimet) ja Jarkko Luukkonen (rummut) tutustuivat jo ala-asteella ja kokivat välitöntä hengenheimolaisuutta saadessaan turpaan koulun pahiksilta. Kaksikon vuosien varrella säveltämiä suomipopkappaleita oli yhtäkkiä kasassa levyllisen verran, jolloin tuli ajankohtaiseksi perustaa bändi. Yhtyeen nimeksi valikoitui Auringon Lapset, legendaarisen Tapio Rautavaaran kappaleen mukaisesti.

Musiikista tuli yhdistelmä suomipoppia ja modernia indie-estetiikkaa, tarttuvuutta ja tunnetta.  Vuoden 2013 aikana kaksikko äänitti debyyttialbuminsa, jonka nimeksi tuli muutokseen ja parempaan huomiseen uskomista symbolisoiva ”Raketilla Kuuhun”. Albumin tuottajana toimi Happoradiosta tuttu Mika Haapasalo. Levyllä vierailee mm. Kauko Röyhkä. Vaikka albumin kappaleet olivat syntyneet vuosien varrella, sävellyksiä yhdistää selkeä punainen lanka. Kaksikon säveltämä musiikki on tehty suurella sydämellä, ja laulujen tarinoissa on elämänmyönteisyyttä, tarkkanäköistä huumoria ja lämmintä sympatiaa. Bändi on jo ollut esillä
mediassa, mutta ei ihan ehkä siellä missä yleensä; Auringon Lapset on nimittäin tullut tutuksi jo mm. Fightsport ja Koiramme -lehtien lukijoille!

Auringon Lapset heittää historian ensimmäisen keikkansa Tavastialla vappuna ke 30.4 kun yhtye esiintyy tilaisuudessa Indican lämppärinä.

Yhtyeen viime viikolla julkaistu debyyttisingle ”Jotain Bassojuttua” on levinnyt sosiaalisen median kautta keräten Youtubessa jo yli 5000 kuuntelukertaa!
https://www.youtube.com/watch?v=oBdiXxGBakc&feature=youtu.be

Facebook: http://www.facebook.com/auringonlapset
Spotify: http://open.spotify.com/artist/66N4MNz5ykTT5O2h6xR4Qd