STOP THE PRESS!

Aurora Group piristää kesää palkituilla Jabran musiikkituotteilla

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Red Dot -muotoilupalkinnon voittaneet Jabran musiikkituotteet. Jabran langattomat kuulokkeet ja kaiuttimet sopivat ihanteellisesti vaikka kesäiseen ulkokäyttöön.

Kesä on parasta aikaa ulkona liikkumiseen ja rentoutumiseen. Jabran musiikkituotteiden langattomuuden ansiosta perinteisen langallisen äänentoiston kahleet voidaan unohtaa ja keskittyä musiikista nauttimiseen helposti, vapaasti ja rennosti.

Jabra Rox Wireless
Jabra Rox Wireless -tulppakuulokkeiden matalaprofiilinen muotoilu perustuu artistien korvamonitorien suunnittelufilosofiaan, joka korostaa miellyttävästi bassotaajuuksia. Rikasta soundia korostaa myös Dolby-stereoääni. Tästä toteutuksesta Jabra Rox Wireless myös palkittiin vuoden 2014 CES Innovations -muotoilupalkinnolla. Jabra Rox Wireless on palkittu myös Red Dot -tuotesuunnittelupalkinnolla.

Tulppakuulokkeet pysyvät erinomaisesti korvissa musiikkia kuunneltaessa. Kuulokkeet voidaan myös kiinnittää toisiinsa magneeteilla esimerkiksi kaulan ympärille. Tällöin kuulokkeiden virransäästöominaisuus kytkeytyy automaattisesti päälle. Täydellä latauksella kuulokkeissa riittää virtaa noin 5,5 tunnin kuunteluun.

Jabra Rox Wireless -tulppakuulokkeet on helppo parittaa soittolaitteen kanssa langattomasti Bluetooth- ja NFC-tekniikoilla. Kuulokkeissa on myös sisäänrakennetut säätimet, joten puhelinta ei tarvitse ottaa esiin vaikkapa soitettavan kappaleen vaihtamista varten.

Jabra Rox Wireless -tulppakuulokkeet on myös suojattu pölyltä ja kosteudelta (IP52-sertifikaatti).  Lisäksi valmistuksessa on käytetty kestäviä ja korkeatasoisia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä. Kokonaisuuden viimeistelee Jabran oma Sound App -sovellus iOS- ja Android-laitteille. Sen YouTube-suoratoiston ansiosta YouTubesta kuunneltava sisältö toistuu Dolby Digital Plus -tasoisena.

Jabra Solemate Max
Red Dot -tuotesuunnittelupalkinnon tänä vuonna voittanut Jabra Solemate Max yhdistää tyylikkään muotoilun, korkeatasoiset valmistusmateriaalit ja laadukkaan langattoman äänentoiston. Sekä muotoilunsa että likaa ja vettä hylkivän pinnoitteensa ansiosta boombox-matkakaiutin on helppo ottaa mukaan vaikka ulos retkelle.

Jabra Solemate Max on varustettu kahdella diskanttikaiuttimella ja kahdella bassokaiuttimella. Lisäksi kaiuttimessa on Dolbyn kanssa yhteistyönä syntynyt Sound Space Expander -ominaisuus, joka korostaa stereoääntä ja lisää eri soitinten erottelukykyä. Tarkka äänentoisto tekee hyvän musiikin nauttimisesta entistä upeamman kokemuksen niin yksin kuin seurassa.

Jabra Solemate Max ei ole vain tavallinen kaiutin, sillä sen ominaisuuksiin sisältyy Jabran oma Sound App -sovellus iOS- ja Android-laitteille. Sen ainutlaatuisen Social Jukebox -toiminnon avulla voidaan luoda omia soittolistoja ja jakaa näitä ystävien kanssa esimerkiksi Facebookin kautta. Näin jokainen voi myös äänestää omia lempikappaleitaan, mikä tekee musiikin kuuntelemisesta entistä hauskempaa ja sosiaalisempaa.

Puhelimeen ja muihin soittolaitteisiin Solemate Max voidaan yhdistää langattomilla Bluetooth- ja NFC-tekniikoilla. Kaiuttimen ladattava akku kykenee yhtäjaksoiseen äänentoistoon jopa 14 tunnin ajan.

Jabra Rox Wireless ja Jabra Solemate Max tulevat myyntiin toukokuussa 129 ja 399 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://youtu.be/nhZ1TSlQLbg  (Jabra Rox -esittelyvideo)
http://youtu.be/ChxaVlZoi30  (Jabra Solemate -esittelyvideo)