STOP THE PRESS!

PURO-urheilutarvikkeet älypuhelimille

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin laadustaan ja tyylistään tunnetun italialaisen PUROn urheilutarvikkeet älypuhelimille.

Kevät ja kesä ovat kuntoilun kulta-aikaa. Yhä useampi kantaa lenkkeillessään tai muuten liikkuessaan älypuhelinta mukanaan. Uudet PURO-urheilutarvikkeet takaavat, että älypuhelin säilyy turvassa rajuissakin liikkeissä ja värikäs, pirteä ulkoasu tekee hyvää fiilikselle jo ennen liikkeelle lähtemistä.

PURO Running Band
Juoksemiseen ja muuhun vauhtiliikuntaan sopiva PURO Running Band on ranteeseen istuva puhelinsuoja, joka pysyy mukana myös kovaa juostessa. Joustava froteekankainen ranneke pitää puhelimen lähellä ja käyttövalmiina esimerkiksi liikunta- ja musiikkisovelluksia varten. Iskuvaimennettu suoja pitää puhelimen tiukasti paikoillaan, mutta jättää aukot kameralle ja kuulokkeille avoimeksi käyttöä varten. Ranneke on saatavana pinkkinä, limenvihreänä ja sinisenä. Se sopii iPhone 5- ja iPhone 5S -älypuhelimille.

PURO Universal Armband
Käsivarteen tarranauhalla kiinnitettävä PURO Universal Armband sopii erinomaisesti aktiiviliikkujalle. Korkeintaan viiden tuuman näytöllä varustetuille puhelinmalleille sopiva suojakotelo on varustettu erillisellä avainkotelolla sekä heijastinnauhoilla. Elastaanivalmisteinen kotelo sopii erinomaisesti erikokoisille käsivarsille ja kuulokeulostulon ansiosta suojakotelo sopii lähes mille tahansa älypuhelinmallille. PURO Universal Armband on saatavana punaisena, vihreänä ja mustana.

PURO Universal Sport Belt
Erinomaisesti monipuoliseen liikuntaan sopiva PURO Universal Sport Belt on heijastinraidoilla varustettu vyökotelo älypuhelimille ja muille laitteille. Nylonvalmisteinen vyö on joustava ja vettä hylkivä. Vyön pituutta voidaan helposti säätää tarpeen mukaan. Vyökotelon taskuun mahtuu helposti esimerkiksi puhelin ja kotiavaimet. Vyö on saatavana keltaisena, pinkkinä ja mustana.

PURO Sport Stereo Earphones
Juostessa perinteiset nappikuulokkeet putoavat helposti pois päästä. PURO Sport Stereo Earphones ratkaisee ongelman ergonomisesti muotoillulla sankarakenteella, jonka ansiosta kuulokkeet pysyvät päässä kovassakin liikkeessä. Yhdysrakenteisen mikrofonin ansiosta urheilukuulokkeet sopivat myös puheluiden vastaanottamiseen. Lisäksi kuulokkeissa on hallintapainikkeet älypuhelimen tai tablettilaitteen hallintaan. Kuulokkeiden johdon pituus on 105 senttimetriä ja liitäntänä on 3,5 millimetrin stereoliitäntä. Värivaihtoehtoja ovat musta, vihreä ja pinkki.

Saatavuus ja hinnoittelu
PURO Running Band, PURO Universal Armband, PURO Universal Sport Belt ja PURO Sport Stereo Earphones tulevat myyntiin toukokuussa 19,90, 24,90, 19,90 ja 19,90 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://youtu.be/giXZ1LuYnmk (esittelyvideo)