STOP THE PRESS!

Vuodessa lähes 70 000 myytyä lasten CD-äänikirjaa!

VLMedia, WSOY ja Tammi aloittivat vuosi sitten yhteistyön lasten CD-äänikirjojen myynnin ja markkinoinnin osalta. Myynnin toimenpiteet ideoitiin ja konseptoitiin VLMedialla, WSOY ja Tammi mahdollistivat monipuolisen ja kiinnostavan CD-äänikirjavalikoiman.

Huikeaa lähes  70 000 kappaleen myyntiä ovat olleet siivittämässä paitsi CD-äänikirjojen helppo saatavuus myös laaja valikoima ja edulliset hinnat. Vuoden aikana valikoimaa laajennettiin kolmesti, ja kuluvan kevään aikana kampanjatelineet näkyvät tavaratalojen lisäksi myös huoltoasemilla ja marketeissa.

Tunnetuista brändeistä  ovat mukana mm. Tove Janssonin Muumit, Astrid Lindgrenin Vaahteramäen Eemeli, A. A. Milnen Nalle Puh sekä Sinikka ja Tiina Nopolan Risto Räppääjä ja Elina Karjalaisen Uppo Nalle.

”CD-äänikirjoja on nyt entistä helpompi hankkia esimerkiksi perheen yhteisille automatkoille ja lepohetkiin – vaikkapa ruokaostosten yhteydessä.  Äänikirja on kaikissa muodoissaan hieno tuote; yhtä aikaa perinteinen ja nykyaikainen tapa nauttia saduista ja kertomuksista”, tuottaja Piritta Maavuori kertoo.

”Tässä on jälleen hyvä esimerkki siitä, että mahdottomasta voi tehdä mahdollisen. Loistavan sisällön lisäksi menestyskonsepteissa tarvitaan uskallusta, innovointia, visioita ja tekemiseen uskovia ihmisiä”, VLMedian kehityspäällikkö Marko Alanko täydentää.