STOP THE PRESS!

Logitechilta musikaalista matkaseuraa kesärientoihin

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) on tuonut myyntiin kätevän ja pienen kaiuttimen, joka tarjoaa musikaalista matkaseuraa kaikkiin kesärientoihin.

Hyvä musiikki kuuluu olennaisesti kesästä nauttimiseen. Logitech X100 Mobile Wireless Speaker on pienikokoinen, kevyt ja kesäisen värikäs matkakaiutin. Se mahtuu kokonsa puolesta kämmenelle ja on helppo kuljettaa mukana kaikkialle. Pienestä koostaan huolimatta Logitech X100 sopii erinomaisesti musiikin kuunteluun. Tuhdit soundit pitävät huolen siitä, että matkakaiutin sopii vaikka isommankin porukan iloksi.

Langattoman Bluetooth-yhteyden ansiosta Logitech X100 toimii jopa 10 metrin etäisyydellä äänilähteestä. Mikäli käytettävissä ei ole Bluetooth-liitäntää, Logitech X100 voidaan liittää matkapuhelimeen tai vaikkapa mp3-soittimeen perinteisen 3,5 millimetrin audioliitännän kautta.

Pirteiden värien, helppokäyttöisyyden ja ladattavan akun ansiosta Logitech X100 on ihanteellinen ratkaisu lomailevalle ja ulkoilevalle käyttäjälle. Jopa viiden tunnin yhtäjaksoiseen äänentoistoon kykenevä Logitech X100 soveltuu mukaan vaikka repussa tai käsilaukussa kannettavaksi tai miksei vaikkapa suoraan vyöstä roikkuen.

Logitech X100 Mobile Wireless Speaker on myynnissä 54,90 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.