STOP THE PRESS!

Logitechin suosituin iPad-näppäimistö on entistä ohuempi ja keveämpi

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech julkisti uusitun version huippusuositusta Ultrathin-näppäimistöstään. iPad-laitteiden ykkösnäppäimistö on nyt entistä kevyempi, ohuempi ja ominaisuuksiltaan monipuolisempi.

Logitech Ultrathin on erinomainen näppäimistösuoja iPad Air-, iPad mini- ja iPad mini Retina -malleille. Uusittu malli on palkittua edeltäjäänsä sirorakenteisempi, ohuempi ja keveämpi. Lisäksi uuden Ultrathin-näppäimistön avulla iPadin katselukulmaa voidaan säätää.

”iPadin käyttötavat ovat muuttumassa”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden toimitusjohtaja Mike Culver. ”iPadia ei käytetä ainoastaan sisällöstä nauttimiseen, vaan myös sen luomiseen ja vieläpä paikasta riippumatta. iPadin käyttötapojen muutoksen myötä Logitech Ultrathin on kehittynyt ohuemmaksi, kevyemmäksi ja entistä monipuolisemmaksi. Se on iPadin täydentävä toinen puolisko.”

Logitech Ultrathin kiinnittyy iPadiin joustavalla ja kääntyvällä magneettikiinnityksellä. Sen ansiosta iPadin katselukulmaa voidaan säätää haluttuun asentoon. Langattomalla Bluetooth-yhteydellä toimivassa näppäimistössä on täysikokoiset painikkeet kirjaimille ja muille yleisimmin käytetyille toiminnoille. Näppäimistössä on myös huomioitu iOS-käyttöjärjestelmän pikakomennot mahdollisimman helpon ja tehokkaan näppäimistökäytön takaamiseksi.

Logitech Ultrathin on muotoiltu äärimmäisen ohueksi ja keveäksi kokonaisuudeksi. Vain 6,4 millimetrin paksuinen näppäimistö painaa vain kaksi kolmasosaa iPadin painosta.

Kun itse näppäimistöä ei käytetä, Logitech Ultrathin toimii iPadia kolhuilta, naarmuilta ja roiskeilta suojaavana suojakantena. Magneettikiinnityksen ansiosta Logitech Ultrathin pysyy paikoillaan tukevasti. Sen alumiinipintainen rakenne viimeistelee kokonaisuuden iPadin tyylikästä muotoilua ja materiaalivalintoja noudattaen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Ultrathin tulee myyntiin kesäkuun aikana iPad Airille, iPad minille ja iPad mini Retinalle 99 ja 79 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.