STOP THE PRESS!

Vogel’s Sound Bar -seinätelineillä tv-äänet elegantisti esiin

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin tv- ja av-laitteiden telineisiin erikoistuneen Vogel’sin yleismalliset soundbar-kiinnikkeet, joilla muhkea ääni kulkee helposti osana taulutelevisiota.

Vogel’s-televisiotelineet tekevät litteästä televisiopaneelista helposti koko katselutilan kruununjalokiven. Television alle asennettu soundbar-kaiutin on erinomainen lisä, kun halutaan myös upea äänentoisto.

Vogel’s rakastaa laadukasta äänentoistoa. Erikoisefektien jyhkeys, dramaattinen taustamusiikki ja erottuva dialogi nostavat tv-sarjan, elokuvan tai konsolipelin tunnelman uudelle tasolle. Soundbar-kaiuttimet mahtuvat kompaktin kokonsa ansiosta erinomaisesti television alle ja tähän Vogel’s tuo ainutlaatuisen kiinnitysratkaisun.

Uusia Vogel’s Sound Bar -telineitä on kahta eri mallia: SOUND 3450 ja SOUND 3400. Molemmat mallit sopivat kannattelemaan jopa 10 kilogramman soundbar-kaiutinta hieman eri tavoin.

Vogel’s SOUND 3450
SOUND 3450 on kiinnitysteline, jolla soundbar-kaiutin saadaan liikkumaan osana televisiota mihin asentoon televisiota halutaankaan kääntää. Vogel’s SOUND 3450 on luotu erityisesti käännettäville litteille televisiomalleille, joihin kaiutinkiinnitys on asennettavissa VESA-kiinnitysstandardin mukaisesti.

SOUND 3450 -telineen korkeutta ja syvyyttä voidaan säätää television ja soundbar-kaiuttimen mukaisesti, jotta kiinnitys istuu sopivasti kokonaisuuteen. Valmistusmateriaalina käytetty alumiini viimeistelee tyylikkään ulkoasun.

Vogel’s SOUND 3400
SOUND 3400 sopii puolestaan kiinteälle television seinäkiinnitykselle. SOUND 3400 kiinnitetään Vogel’s NEXT 7840- ja CABLE 10 -palkkikiinnityksiin, jotka samalla kätkevät johdot tyylikkäästi pois näkyvistä. Kiinnityksen korkeus voidaan määrittää kiinnityspalkin ja soundbar-kaiuttimen tarpeiden mukaan televisioon sopivaksi.

Saatavuus ja hinnoittelu
Vogel’s SOUND 3450 ja SOUND 3400 tulevat myyntiin toukokuussa 89 ja 65 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.