STOP THE PRESS!

Redramalta uusi sinkku ja video

Now on Redraman uusi single helmikuussa ilmestyneeltä Reflection –albumilta. Kaksi edellistä sinkkua Clouds ja Let Go ovat kummatkin nousseet radioiden soitetuimmiksi kappaleiksi Suomessa.
Tyylitään Now on hyvin erilainen kuin Redraman edelliset singlet.
”Now -sinkulla palaan teknisempään flow-kikkailuun ja soundillisesti biisissä liikutaan tämän päivän trapin hengessä, samalla nojaten vähän rockiin ja r&b:hen. Biisi  teksti kertoo läsnäolon tärkeydestä ja siitä, että kaikki on tässä hetkessä, ei tulevaisuudessa tai menneessä. Se on asia joka tuppaa meiltä usein unohtumaan”, Redrama kertoo.
Biisin tuotannosta vastaa Redrama ja hän on myös soittanut kaikki kappaleen soittimet itse. Co-tuottajana biisillä toimi Emma –palkittu, Los Angelesissa vaikuttava suomalaistuottaja MGI (Henri Lanz).
Now –sinkusta on tehty myös Sami Joensuun ohjaama musiikkivideo. Video on kuvattu Teneriffalla Teide –tulivuoren upeissa maisemissa.
”Halusimme taltioida videolle jokaisen sään ja maaston vaihtelun, jonka takia järjestimme niin,  että meillä oli mahdollisuus reagoida pienimpiinkin eteemme tuleviin muutoksiin. Sää saattoi nimittäin vaihtua tunnin aikana kuusikin kertaa. Meillä oli käytössämme myös kopteri ja timelapse -kamera. Kaikki videossa käytetty materiaali on meidän kuvaamaa”, Sami Joensuu kertoo.

”Työryhmä teki kovaa työtä ja oli hienoa nähdä miten kaikki puhalsivat  yhteen hiileen. Ryhmän sisällä oli kuusi eri kansalaisuutta ja kaikilla oli tahto tehdä juuri se filmi, joka lopputuloksessakin näkyy. Lämpötila vaihteli +28C melkein pakkasen puolelle. Välillä aurinko porotti, välillä sade piiskasi. Saimme valtiolta luvat kuvata alueella jossa se ei yleensä onnistu, ja alusta asti yhteistyö sujui hyvin.”

Katso video täältä.

Redraman kesän keikat:
22.5. Helsinki, Vanha Ylioppilastalo – YKSITYISTILAISUUS
31.5. Kokkola, NollaPiste
12.6. Helsinki, Radio Aallon kesäkonsertti
12.6. Espoo, Kulturen Vid Ån
19.6. Kalajoki, Kalajoen juhannus
1.7. Vöyri, Norrvallan kesäjuhlat
4.7. Eura, Sieravuori
5.7. Lahti, Summer Up
6.7. Kemiönsaari, Baltic Jazz
12.7. Kokkola, Summerfest
19.7. Pieksämäki, Radalle.com
24.7. Maarianhamina, Rockoff Festival
25.7. Himos, Pipefest
26.7. Oulu, Q-stock
2.8. Tampere, Blockfest
2.8. Raahe, Sulatto14
9.8. Turku, Aura Fest
15.8. Helsinki, Weekend Festival
16.8. Oulu, Koiteli elää