STOP THE PRESS!

Mansen kiekkokarnevaali kokoaa yhteen urheilu- ja viihdemaailman kovimmat tähdet

Pitkät perinteet hyväntekeväisyys- ja viihdetapahtumien järjestämisestä omaava legendaarinen Mansester Broilers palaa maailmankartalle uuden sukupolven johtamana yhdessä alkuperäisten Broilers-jäsenten tukemana. Mansester Broilers on liki 30-vuotisen historiansa aikana järjestänyt useita hyväntekeväisyystapahtumia ja kerännyt merkittävän määrän rahaa lasten ja nuorten hyväksi.

Mansester Broilers järjestää lauantaina 9. elokuuta Tampereen Hakametsän jäähallissa koko perheen hyväntekeväisyysjääkiekkotapahtuman, Mansen Kiekkokarnevaalin, jossa Mansester Broilers kohtaa legendaarisen Pietarinkadun Oilersin. Urheilu- ja viihdemaailman tähtiä vilisevän Mansen Kiekkokarnevaalin tuotto ohjataan lyhentämättömänä Tampereen yliopistollisen sairaalan (TAYS) lastenklinikalle ja Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle.

Mansester Broilersin puuhamies Ville Kolppanen on innoissaan Broilersin uudesta aikakaudesta ja odottaa suurella mielenkiinnolla kesän huipentavaa kiekkotapahtumaa.

– Tämä projekti laitettiin helmikuussa liikkeelle. Oltiin kaveriporukalla saunomassa ja mietittiin, että mitähän fiksua voisimme keksiä. Kaukisen Jerryn isä on Broilersin perustajajäseniä ja Broilersin historian tuntien idea järjestää hyväntekeväisyystapahtuma ja kerätä varoja lasten hyväksi kuulosti hienolta haasteelta ja mahdollisuudelta tehdä jotain konkreettista hyvää. Vastaanotto on ollut positiivista ja uskon, että elokuun Kiekkokarnevaalista saadaan tehtyä unohtumaton tapahtuma, kertoo Kolppanen, joka kiittelee myös monia yhteistyökumppaneita, jotka ovat lähteneet mukaan Broilersin matkalle. Myös uudet yhteistyökumppanit ovat erittäin tervetulleita.

Ammattinyrkkeilijä Jarno Rosbergin oli helppoa lähteä Broilersin matkaan touhuamaan hyvän asian puolesta.

– Innolla odotetaan elokuun tapahtumaa. Tällaisissa tapahtumissa, joissa ollaan oikeasti tekemisissä hyvän asian puolesta ja lasten ja nuorten hyväksi, on aina hienoa olla mukana, toteaa Rosberg.

Jääkiekkoilija Olli Palola on mielissään siitä, että Broilers on järjestää lasten ja nuorten hyväksi tällaisen tapahtuman, johon oli helppoa lähteä mukaan auttamaan.

– Huikeata olla mukana tällaisessa koko Tampereen tapahtumassa lasten ja nuorten hyväksi. Näitä vastaavanlaisia tapahtumia on harvoin ja toivon, että mahdollisimman moni lähtee tapahtumaan mukaan tuomaan oman kortensa kekoon, kertoo Palola.