STOP THE PRESS!

Långvikin kylpylähotelli lanseeraa tyylikkäät ENJOY! LIVE FRIDAY -kesäillat Kirkkonummella

Kauniissa merenrantamiljöössä sijaitseva Långvikin kylpylä- ja kokoushotelli lanseeraa kesäperjantaihin tyylikkäät ENJOY! Live Friday -illat. ENJOY! Live Friday  –illat rakentuvat laadukkaan ja maistuvan ruoan, viileiden drinkkien sekä hyvän musiikin ympärille. Kauden ensimmäinen ENJOY! Live Friday järjestetään festivaalihengessä perjantaina 27.6. ja liveillat jatkuvat läpi kesän aina 25.7. saakka.

Kesäkuun viimeisenä perjantaina juhlakansaa viihdyttää tunnettujen tiskijukkien lisäksi illan pääesiintyjä, supersuosittu suomireggaen uranuurtaja Jukka Poika. Illan musiikista vastaavat myös DJ –vieraat Oded Peled ja Asaf Peled sekä äänitaiteilija/katumuusikko Lauri Wuolio (Hang drum). Långvikin kaunis ympäristö tarjoaa ainutlaatuiset puitteet nauttia juhlatunnelmasta.  Hyvällä säällä kesäiltaa voi viettää hotellin 700 neliön aurinkoterassilla. Illan viiletessä juhlat jatkuvat sisätiloissa. Makujen maailmaan voi tutustua Street Food Marketin lukuisissa ruokapisteissä, joista voi valita mieleistään syötävää illan aikana. Tarjolla on  mm. Hot & Korean, Pulled Pork, Långvik Flavours ja Sweet Spot.

Långvikin ruokatuotteen lisäksi ravintolatoiminnasta vastaava Antti Lepäntalo kommentoikin:

“Haluamme tarjota illanviettovaihtoehdon ihmisille, jotka arvostavat hyvää ruokaa ja musiikkia rennossa lounge -hengessä niin pariskunnille kuin erilaisille illanviettoporukoille, jotka eivät tällä hetkellä pääkaupunkiseudulta löydä ihan sitä mitä kaipaavat.”

ENJOY! LIVE FRIDAY LANSEERAUS 27.6.2014

Ensimmäisen ENJOY! Live Friday -tapahtuman liput tulevat myyntiin Lippupisteessä 6.6.2014.

Lipun hintaan 69 € kuuluu sisäänpääsyn lisäksi illan musiikkitarjonta, Långvikin Street Food Market ja alkudrinkki. Tapahtumaan järjestetään myös edestakaiset bussikuljetukset Helsingistä. Edestakaisen kyydin hinta on 20 €/hlö.  Mikäli haluaa hemmotella itseään vielä enemmän, on myös mahdollista jäädä yöksi kylpylähotelliin ja ottaa ilo irti Långvikin SPA –palveluista. Tällöin seuraavaa päivää voi jatkaa rannan beach volley- ja tenniskentillä, SUP –melontalaudoilla  tai pelillä Hirsala Golfin kentällä.

ENJOY! LIVE FRIDAY -LIVEILLAT JATKUVAT LÄPI KESÄN AINA 25.7. SAAKKA

Tarjolla kiinnostavia liveartisteja ja à la cartea Långvik Bistrossa. Liput Lippupisteestä hintaan 59 €/hlö. Hintaan sisältyy illan keikka ja Långvikin 5 ruokalajin maistelumenu. Edestakaiset kuljetukset 20 €/hlö.

LÅNGVIK CONGRESS WELLNESS HOTEL

Kansainvälisesti korkeatasoinen hotelli tarjoaa majoituksen tyylikkäässä hotellihuoneessa, hemmotteluhetkiä kylpyläosastolla ja Långvik Spa by [ comfort zone ] -hoidoissa sekä ainutlaatuisia makuelämyksiä hotellin ravintolassa. Långvikin kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee Kirkkonummen merellisissä maisemissa – vain puoli tuntia Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta.