STOP THE PRESS!

Pop-sensaatio Isac Elliot julkaisee uuden singlen ”Baby I” – kuuntele teaser!

Maailmankuulun hitintekijän RedOnen säveltämän ja tuottaman kappaleen maailman ensiesitys tapahtuu Helsingin Forumissa 18.6. klo 18.
 Fanit ympäri maailman voivat seurata ensiesitystä reaaliajassa livestreamin välityksellä.

Spotifyssä yli 10 miljoonaa kertaa kuunneltu ensihitti ”New Way Home” saa jatkoa Isac Elliotin tulevan kakkosalbumin debyyttisinglellä ”Baby I”. Pop-sensaatio on viime ajat työskennellyt yhden maailman kysytyimmän tuottajan RedOnen tiimin kanssa Tukholmassa. Grammy-palkitun RedOnen meriittilista on vakuuttava. Lady Gaga, Pitbull, Jennifer Lopez, Usher ja Nicki Minaj ovat menestyneet isosti hänen biiseillä ja tuotannolla.
Kuuntele maistiainen kappaleesta tästä: http://bit.ly/BabyITeaser

Singlen maailman ensiesitys tapahtuu Helsingin Forum-kauppakeskuksessa torstaina 18.kesäkuuta. Fanit ympäri maailman voivat seurata ensiesitystä reaaliajassa livestreamin välityksellä Isacin kotisivuilta klo 18 alkaen. Tapahtuman jälkeen single on kuunneltavissa yksinoikeudella Spotifyssa 23.6. saakka, jolloin se julkaistaan virallisesti.

Isac Elliot on toisena vuotena peräkkäin kutsuttu esiintymään Norjaan VG-listan konserttiin. Oslossa 20. kesäkuuta järjestettävän konsertin muut esiintyjät ovat mm. Austin Mahone, Cody Sipmson, Jason Mraz, Mr. Probz ja Kim Cesarion.
Isacin seuraava Suomen keikka on 26. kesäkuuta Seinäjoen Törnävänsaarella.
Isac Elliot on maamme seuratuin teinitähti sosisaalisessa mediassa. Hänellä on Instagramissa yli 188 000 seuraajaa, Facebookissa yli 101 000 tykkääjää ja Twitterissä yli 45 000 seuraajaa. Hänen viime toukokuussa julkaistu ensialbumi ”Wake Up World” debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä ja on siitä lähtien ollut listan kärjessä peräti 47 peräkkäistä viikkoa. Isac pokkasi tämän vuoden Emma-gaalassa Vuoden tulokas- ja Spotifyn Vuoden Innovaattori -pystit. Isacista kertova dokumenttielokuva ”Dream Big: The Movie” julkaistiin DVD:nä 7. toukokuuta.

Tulevat keikat
26.6. Törnävänsaari, Seinäjoki
13.7. Kyläkauppa Keskinen, Tuuri
22.7. Rock Off, Maarianhamina
24.7. Day Before Qstock, Oulu
23.8. Hvalstrand Festivalen, Norja
30.8. Verket, Norja