STOP THE PRESS!

Muutos Met-oopperan ensi kauden ohjelmistoon

New York Metropolitan Opera on peruuttanut ensi kaudelta Klinghofferin kuolema -oopperan Live in HD-esityksen. Peruuntuvat Finnkinon näytökset ovat live-esitys la 15.11.2014 ja encore-esitykset ti 18.11. ja la 22.11.2014.

Met ilmoittaa korvaavasta oopperasta ja sen esitysajankohdasta myöhemmin.

Finnkinon myymän Met-kausikortin sisältö muuttuu toistaiseksi 10 esityksen paketista 9 esityksen pakettiin. Yksikköhinta pysyy kuitenkin samana, eli väliaikaisesti myynnissä olevat paketit ovat:

Live: 9 x 27,50 € = 247,50 €
Encore: 9 x 20,00 € = 180,00 €

Kymmenen esityksen paketin myynti jatkuu, kun saamme Metiltä tiedon korvaavasta oopperasta ja sen esitysajankohdasta. Tällöin myös yhdeksän esityksen kausikortin ostanut asiakas voi halutessaan ostaa korvaavan kymmenennen esityksen tähän samaan yksikköhintaan (emme valitettavasti voi kuitenkaan taata asiakkaalle tähän oopperaan normaalia vakiopaikkaansa).

Normaalin (10 esityksen) kausikortin jo ostaneille asiakkaille tiedoksi:
Klinghofferin kuolema -esitykseen ostetut kausiliput käyvät sellaisenaan korvaavaan esitykseen, joka siis vahvistuu myöhemmin. Lippuja ei tarvitse vaihtaa kassalla. Mikäli korvaava ooppera tai sen ajankohta ei käy asiakkaalle, palautamme rahat tämän oopperan osalta teatterin kassalla.

Yksittäisten näytöslippujen myynti kaikkiin kauden 2014-15 esityksiin alkaa tänään maanantaina 23.6. klo 14 Finnkinon verkkokaupassa, ja teattereissa tämän jälkeen aukioloaikojen puitteissa. Lippuja voi myös varata teatterien kassalta, verkkokaupasta ja Kinolippu-puhelinpalvelun kautta. Huom! Varatut liput on lunastettava neljän vuorokauden (4x24h) kuluessa varauksen tekemisestä.

Lähde: Finnkino Oy