STOP THE PRESS!

Monty Python live (mostly) lisänäytöksiä ja salimuutoksia

Monty Python live (Mostly)Sunnuntain 20.7. live-näytöksiin on tehty salimuutoksia Tampereella sekä Lahdessa.
Valtaisan kysynnän vuoksi Monty Python live (mostly) –näytöksiin sunnuntaille 20.7. on tehty salimuutoksia Tampereella sekä Lahdessa. Lue alla oleva ohjeistus ja lisätietoja saa tarvittaessa ko. teatterin henkilökunnalta. Molempiin teattereihin on nyt myös myynnissä lisäpaikkoja salien 1 näytöksiin.

Plevna, Tampere:

Kaikki saleihin 7 ja 8 ostetut sekä varatut liput on siirretty saliin 1 parhaille paikoille. Asiakkaita pyydetään toimimaan alla olevan mukaisesti:

Lippunsa jo ostaneet asiakkaat vaihtavat lippunsa uuteen salin 1 paikkalippuun ennen ko. näytöksen alkua teatterin lippukassalla.
Lippuvarauksen tehneet saavat lunastettua lippunsa uuteen saliin uudelle paikkanumerolle vanhalla varausnumerolla viimeistään 30 min ennen ko. näytöksen alkua teatterin lippukassalta.

Valitettavasti saleihin 7 ja 8 varattuja lippuja ei voi lunastaa verkkokaupasta, vaan ne saa vain Finnkinon teatterin lippukassalta. Plevnaan on nyt myös myynnissä lisäpaikkoja salin 1 live-näytökseen.

Lahti, Kuvapalatsi:

Saliin 3 ostetut paikat on siirretty saliin 1. Lippunsa ostaneille on jo varattu salista 1 paikat ja Kuvapalatsin henkilökunta opastaa asiakkaat paikoilleen saapuessaan näytökseen.
Lippuja ei tarvitse vaihtaa erikseen teatterissa, aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan su 20.7. näytökseen.
Kuvapalatsiin on nyt myös myynnissä lisäpaikkoja salin 1 live-näytökseen.

Lisänäytökset:

LIVE 20.7. klo 21.00
Kinopalatsi, Helsinki
Tennispalatsi
Flamingo
http://www.finnkino.fi/Event/300295/

ENCORE 30.7. klo 21.00
Fantasia
Kinopalatsi, Turku
Kinopalatsi, Helsinki
http://www.finnkino.fi/Event/300301/

Lähde: Finnkino Oy