STOP THE PRESS!

Ironclad 2: Battle of Blood

Ironclad 2: Battle of BloodOhjaus: Jonathan English
Käsikirjoitus: Jonathan English, Stephen McDool
Tuotanto: Rick Benattar, Andrew J. Curtis, Jonathan English
Pääosissa: Tom Austen, Tom Rhys Harries, Michelle Fairley, Roxanne McKee, Danny Webb, Rosie Day, David Caves
Arvio: 1/5

Jonathan Englishin ohjaama Ironclad: Battle of Blood on jatkoa vuoden 2011 Ironclad-elokuvalle. Miksi moiselle tekeleelle vielä jatkoa tarvittiin on arvoitus varsinkin kun tämä uusi yritys on yhtä kehno kuin ensimmäinenkin. Toivoa sopii, että joku jossain tulee järkiinsä ja torppaa kerta kaikkiaan mahdolliset hankkeet kehitellä Ironcladistä kokonainen sarja.

Pimeää keskiaikaa elellään, skottikapinalliset kapinoivat brittejä vastaan. Skotteja tunkeutuu Rochesterin linnaan tarkoituksenaan kostaa pomomiehensä pojan kuolema. Britit värväävät avukseen joukon palkkasotureita. Sitten miekkaillaan.

Eipä tässä paljon mieltä ole. Erään nuoren palkkasoturin ahdistuneet pohdiskelut ammattinsa etiikasta lähinnä huvittavat. Komeista linnakuvista on onnistuttu tekemään televisiomaisen yksiulotteisia. Kameramieheksi lienee löydetty paikalla lojunut, parkinsonismia sairastava pultsari, jolta Sinol oli päässyt loppumaan jo edellispäivänä, sen verran holtitonta on kameran tärinä varsinkin taistelukohtauksissa. Käsikirjoitus sen sijaan lienee kyhätty kokoon kun sitä Sinolia vielä oli, niin kaukaa kaiken tolkun ohi tässä hoiperrellaan.

Vesa Skaffari for smackthejack

Photo’s Copyright by Warner Bros., 2014

Traileri: