STOP THE PRESS!

Hobitti – viiden armeijan taistelu ensimmäinen traileri julkaistu

Oscar®-palkitun ohjaaja Peter Jacksonin Hobitti-trilogian viimeinen osa HOBITTI – VIIDEN ARMEIJAN TAISTELU saa Suomen ensi-iltansa 10.12.2014. Elokuvan ensimmäinen traileri on nyt julkaistu maailmanlaajuisesti.

Katso traileri tästä:
http://youtu.be/YkiOvobkSCs

Elokuvan synopsis:
Elokuvassa HOBITTI – VIIDEN ARMEIJAN TAISTELU Bilbo Reppulin, Thorin Tammikilven ja kääpiöretkikunnan seikkailut päättyvät. Kun kääpiöt vapauttavat kotimaansa lohikäärme Smaugin kynsistä, he päästävät samalla tietämättään valloilleen hirveän tuhovoiman. Hurjistunut Smaug kohdistaa palavan raivonsa Järvikaupungin puolustuskyvyttömiin miehiin, naisiin ja lapsiin. Takaisin saatua aarretta kuin riivattuna varjeleva Thorin uhraa ystävyyden ja kunnian aarteen puolesta, ja Bilbon kuumeiset yritykset puhua hänelle järkeä ajavat hobitin tekemään epätoivoisen ja vaarallisen valinnan.

Edessä on kuitenkin vielä suurempia vaaroja. Velho Gandalfia lukuun ottamatta kukaan ei ole aavistanut, että mahtava vihollinen Sauron on lähettänyt matkaan suuren örkkiarmeijan, joka aikoo hyökätä yllättäen Yksinäiselle vuorelle. Pimeyden voimat kerääntyvät ja yhteenotto lähestyy – kääpiöiden, haltioiden ja ihmisten tulee päättää, yhdistävätkö he voimansa vai kohtaavatko he tuhon. Bilbo huomaa joutuvansa taistelemaan sekä itsensä että ystäviensä puolesta sankarillisessa Viiden armeijan taistelussa, jossa pelissä on koko Keski-Maan tulevaisuus.
ELOKUVATEATTEREISSA 10.12.2014

Ohjaus: Peter Jackson
Pääosissa: Benedict Cumberbatch, Billy Connolly, Cate Blanchett, Christopher Lee, Evangeline Lilly, Hugo Weaving, Ian McKellen, Luke Evans, Martin Freeman, Richard Armitage