STOP THE PRESS!

Iskelmä-Finlandia jaetaan Tapsan Tahtien avajaisissa perjantaina 8.8.

Tulevana perjantaina 8.8. käynnistyy 28. Tapsan Tahdit -tapahtuma Nokialla. Vuodesta 1987 lähtien järjestetty kevyen musiikin tapahtuma palkitsee nyt vuoden tauon jälkeen 13. Iskelmä-Finlandian saajan. Valintaprosessia on uudistettu ja julkisesta ehdokasasettelusta luovuttu. Sen sijaan valintaraati on tehnyt päätöksensä voittajasta ja se julkistetaan maksuttomassa avajaistapahtumassa Nokian Pirkkalaistorin Tahtiteltassa perjantaina 8.8. n. klo 13. Voittaja esiintyy palkitsemisen jälkeen. Yhteensä 10 000 euron arvoisen Iskelmä-Finlandia -palkinnon työstä kevyen musiikin eteen voittajalle luovuttaa Nokian kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jari Haapaniemi.

Iskelmä-Finlandia -seremonian juontaa Johanna Debreczeni ja tilaisuuden avaa soolona esiintyvä vuoden 2008 Iskelmä-Finlandia -voittaja Olli Lindholm.

Tapsan Tahtien maksullisissa Pirkkalaistorin Tahtiteltan iltatilaisuuksissa esiintyvät perjantaina Yö ja Martti Servo & Napander sekä lauantaina Paula Koivuniemi, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen. Päivätapahtumat ovat maksuttomia.

www.tapsantahdit.fi
www.facebook.com/tapsantahdit