STOP THE PRESS!

Assassin’s Creed Unitysta 11 minuutin yksinpelivideo

Ubisoft julkaisi eilisiltana Gamescom-messuilla Assassin’s Creed Unityn uuden yksinpelivideon, jolla on mittaa peräti 11 minuuttia. Tässä tarinatehtävässä Arnon pyrkimyksenä on salamurhata temppeliritarien henkivartija Sivert. Videolla vakoillaan Arnon vihollisia upeasti mallinnetun Notre-Damen ulko- ja sisäpuolella, jonka jälkeen edessä on tunkeutuminen itse katedraaliin ja pakoreissu katakombien kautta ulos. Video on nähtävissä osoitteessa http://youtu.be/MtRXXmseZgI.

Assassin’s Creed Unity on huippusuositun hittisarjan uusi luku. Sitä pyörittää uuden sukupolven konsoleita varten luotu Anvil-pelimoottori. Pelissä voi kokea Ranskan vallankumouksen ennen näkemättömällä tavalla Bastiljin valtauksesta kuningas Ludvig XVI:n teloitukseen ja auttaa Ranskan kansaa luomaan täysin uuden tulevaisuuden. Ranskan vallankumous vuonna 1789 syöksee kerran niin upean Pariisin terrorin ja kaaoksen kurimukseen. Kansakunnan repiessä itseään kappaleiksi Arno-niminen nuori mies lähtee eriskummalliselle matkalle paljastaakseen todelliset voimat vallankumouksen takana. Hänen pyrkimyksensä heittävät hänet keskelle kansakunnan kohtalosta käytävää armotonta taistelua ja tekevät hänestä todellisen mestarisalamurhaajan.

Assassin’s Creed Unityssä voi nauttia ainutlaatuisesta liikkumisen vapaudesta ja salamurhaajan hallinnasta. Pelihahmo voi juoksennella pitkin kaupungin rakennelmia uuden parkour-mekaniikan avulla. Täysin uudistettu taistelujärjestelmä tarjoaa syvällisemmän taitoihin, ajoitukseen ja sulavuuteen perustuvan taistelukokemuksen. Yksinpelin lisäksi pelaaja voi liittyä kolmen ystävän seuraan ja kokea verkossa avoimen 1700-luvun Pariisin kunnianhimoisten tehtävien parissa.

Assassin’s Creed Unity ilmestyy sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 28. lokakuuta 2014. Pelin ikäraja on PEGI18.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com