STOP THE PRESS!

From Here to Eternity -musikaali valkokankaalle

From Here To Eternity Ensi-ilta: 22.9.2014
Kesto: 2h 25 min

Vuosi 1941 Pearl Harbourissa, naiset laulavat ”don’t cha like Hawaji” ja G-komppanian miehet laulavat bluesia. Tukikohdassa rakkaus ja intohimo ovat läsnä. Sotamies Prewitt (Robert Lonsdale) ihastuu hyväsydämiseen Loreneen (Siubhan Harrison) ja komppanian kersantti Warden (Darius Campbell) ryhtyy vaaralliseen suhteeseen ylemmän upseerin vaimon Karenin (Rebecca Thornhill) kanssa. Suhteet vievät miehet hallitsemattomalle tielle. Sodan lähestyessä rakastavaisten ja G-komppanian sotilaiden maailma muuttuu dramaattisesti.

Sir Tim Ricen (The Lion King, Evita) vaikuttava musikaali Täältä ikuisuuteen on mukailtu yhdestä aikamme mahtavimmasta romaanista. Mukaansatempaava tarina luvattomasta rakkaudesta ja armeijaelämästä muuntuu henkeäsalpaavaksi, romanttiseksi ja jännittäväksi esitykseksi.

60 vuotta sitten tarinan elokuvaversio putsasi palkintopöydän ja voitti 8 Oscaria. Ison mittakaavan musikaalituotannossa on mukana 33 näyttelijää, joita säestää 15-henkinen orkesteri. Esityksen lisäksi pääsemme myös kurkistamaan Lontoon Shaftesbury teatterin lavasteiden taakse ja mukana on myös Sir Tim Ricen haastattelu.

Lisätietoa: www.storyhill.fi

Traileri: