STOP THE PRESS!

Viaplay saa yksinoikeuden Disneyn Movies on Demand -sisältöön

Viaplay voi ilokseen ilmoittaa alkavansa tarjota Disney Movies on Demand -sisältöä Suomessa. Viaplay on sopinut palvelun jakeluoikeuksista Disney Nordicin kanssa vuodelle 2014. Disney Movies on Demand on osa Viaplayn tilauspalvelua, mikä vahvistaa Viaplayn asemaa lasten ja koko perheen viihteen tarjoajana.

Viaplay lanseeraa tänä syksynä Disney Movies on Demand -palvelun osana Viaplayta Suomessa.Viaplayn tilaajien saataville tulevat Disneyn piirrosklassikot kuten Tuhkimo ja Robin Hood, Disney® Pixarin suosikit, kuten Autot, Monsterit Oy ja Toy Story, sekä suositut elokuvat kuten Liisa Ihmemaassa ja 101 Dalmatialaista – aitoa koiranelämää. Kaikki elokuvat ovat myös ladattavissa ja katsottavissa ilman nettiyhteyttä Viaplay offline-toiminnon kautta.

– Viaplay on tarkoitettu koko perheelle, joten on hieno juttu, että voimme tarjota tilaajillemme kaikki Disneyn rakastetut klassikot, sanoo Viaplayn toimitusjohtaja ja MTG Chief Digital Officer Rikard Steiber.

– Disney Movies on Demand –palvelun sisällön lanseeraus osana Viaplayta on osa tavoitettamme tarjota korkealaatuista sisältöä suomalaiselle yleisölle sen omissa suosikkialustoissa, kertoo Franca Rossander, Walt Disney Company Nordicin General Manager – Media Distribution,

Disney Nordicin kanssa solmitun sopimuksen ansiosta Viaplay voi tarjota suomalaisille asiakkailleen myös suosittuja Disney Channelin sarjoja, kuten Violetta, Waverly Placen velhot ja Jessie.

Viaplay toimii tietokoneissa, Android- ja iOS-älypuhelimissa, tableteissa, älytelevisioissa ja Xbox 360, PlayStation 3 ja PlayStation 4 -pelikonsoleissa.