STOP THE PRESS!

Kesäkaverit-elokuvalla yli satatuhatta katsojaa

Kesäkaverit on syyskauden ensimmäinen elokuva, joka rikkoi 100 000 katsojan rajan. Inari Niemen ohjaama Kesäkaverit aloitti kauden vetämällä elokuvateattereihin 102 828 katsojaa vajaassa neljässä viikossa. Syksyllä elokuvateattereihin saapuvilla kotimaisilla elokuvilla on suuret odotukset. Kesäkaverit sai ensi-iltansa 1.8.2014 ja jatkaa vahvasti ohjelmistossa.

”Satatuhatta katsojaa on kotimaiselle elokuvalle erittäin hieno rajapyykki. Sen ylitys tarkoittaa, että tämä leffa uppoaa kaikenikäisiin naisiin ja miehiinkin! Mahtavaa!”, iloitsee Kesäkaverit-elokuvan tuottaja Jesse Fryckman.

Raikas Kesäkaverit on kertomus tyttöjen välisestä ystävyydestä, aikuistumisesta sekä suunnan etsimisestä elämälle. Pääosissa esiintyvät Iina Kuustonen, Minka Kuustonen ja Anna Paavilainen. Elokuvan on ohjannut Inari Niemi, käsikirjoittanut Juuli Niemi ja tuottaneet Jesse Fryckman ja Oskari Huttu. Muissa rooleissa nähdään Lauri Tilkanen, Pihla Viitala, Sampo Sarkola, Eero Ritala, Milka Ahlroth, Matleena Kuusniemi ja Aku Hirviniemi. Elokuvan on tuottanut Solar Films ja sen levittää Nordisk Film.