STOP THE PRESS!

Assassin’s Creed Unityn julkaisupäivä siirtyy kahdella viikolla

Ubisoft vahvisti eilisiltana, että Assassin’s Creed Unity myöhästyy kaksi viikkoa ja julkaistaan Euroopassa 13. marraskuuta. Nämä kaksi ylimääräistä viikkoa auttavat varmistamaan, että pelin laatu täyttää pelin fanien ja tekijöiden korkeat odotukset.

Assassin’s Creed Rogue julkaistaan samaan aikaan Assassin’s Creed Unityn kanssa 13. marraskuuta.

Lisätietoja Ubisoftin blogissa osoitteessa http://blog.ubi.com/assassins-creed-unity-release-date-november-11/.

Assassin’s Creed Unity on huippusuositun hittisarjan uusi luku. Sitä pyörittää uuden sukupolven konsoleita varten luotu Anvil-pelimoottori. Pelissä voi kokea Ranskan vallankumouksen ennen näkemättömällä tavalla Bastiljin valtauksesta kuningas Ludvig XVI:n teloitukseen ja auttaa Ranskan kansaa luomaan täysin uuden tulevaisuuden. Ranskan vallankumous vuonna 1789 syöksee kerran niin upean Pariisin terrorin ja kaaoksen kurimukseen. Kansakunnan repiessä itseään kappaleiksi Arno-niminen nuori mies lähtee eriskummalliselle matkalle paljastaakseen todelliset voimat vallankumouksen takana. Hänen pyrkimyksensä heittävät hänet keskelle kansakunnan kohtalosta käytävää armotonta taistelua ja tekevät hänestä todellisen mestarisalamurhaajan.

Assassin’s Creed Unityssä voi nauttia ainutlaatuisesta liikkumisen vapaudesta ja salamurhaajan hallinnasta. Pelihahmo voi juoksennella pitkin kaupungin rakennelmia uuden parkour-mekaniikan avulla. Täysin uudistettu taistelujärjestelmä tarjoaa syvällisemmän taitoihin, ajoitukseen ja sulavuuteen perustuvan taistelukokemuksen. Yksinpelin lisäksi pelaaja voi liittyä kolmen ystävän seuraan ja kokea verkossa avoimen 1700-luvun Pariisin kunnianhimoisten tehtävien parissa.

Assassin’s Creed Unity ilmestyy sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 12. marraskuuta 2014. Pelin ikäraja on PEGI18.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com