STOP THE PRESS!

One Direction julkaisi uuden trailerin Where We Are -konserttielokuvasta

One DirectionKonsertti on nähtävissä valkokankaalta yhden ainoan viikonlopun ajan lokakuussa

Superbändi One Direction tuo maailmankiertueensa jokaisen fanin lähelle yhdeksi viikonlopuksi. 11. ja 12. lokakuuta faneilla on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä valkokankaalta ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan One Directionin huikea liveshow. Katso uusi traileri One Direction: Where We Are –konserttielokuvasta tästä: http://vevo.ly/XD1Un1

Konserttielokuva on kuvattu One Directionin Milanon San Siron stadionkeikalta. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus kokea konsertti isolta valkokankaalta, huippukuvanlaadulla ja päästä elokuvateattereita varten räätälöityjen kuvakulmien avulla lähemmäksi bändiä kuin koskaan aikaisemmin. Keikalla kuullaan kaikki One Directionin isoimmat hitit What Makes You Beautifulista Story Of My Lifeen. Konsertin lisäksi fanit pääsevät kurkistamaan kiertueen kulisseihin sekä näkemään täysin uuden ja intiimin haastattelun yhtyeeltä.

Konsertti tulee saamaan yhden viikonlopun aikana yli 10 tuhatta näytöstä yli 70 maassa ja Suomessa se nähdään lähes 40 paikkakunnalla. Katso kaikki paikkakunnat täältä: http://www.storyhill.fi/one-direction-konsertti

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson ovat aiheuttaneet maailmanlaajuista fanihysteriaa jo vuodesta 2010. Yhtye on julkaissut kolme globaalisti menestynyttä albumia, Up All Night, Take Me Home ja Midnight Memories. One Direction on ylittänyt 45 miljoonan myynnin rajapyykin ja saavuttanut jopa 91 listaykköstä. Yhtye on kerännyt myös lukuisia palkintoja mm. Brit Awardseista, American Music Awardseista ja Billboard Music Awardseista. Ensimmäistä kertaa yhtye nähtiin valkokankaalla One Direction: This Is Us –menestyselokuvan myötä.

Ajankohta:                                 Elokuvateattereissa vain 11. – 12.10.2014
Konsertin kesto:                       90 min. Sisältää 75 min konserttista + 15 minuuttia materiaalia konsertin ”backstagelta” sekä bändin haastattelu.
Lipunmyynti:                             Käynnissä elokuvateattereista ja niiden verkkokaupoista.
Kansainvälinen levittäjä Arts Alliance. Suomen konsertin levittää Storyhill Oy.