STOP THE PRESS!

Janne Ordén julkaisee uuden singlen Redraman kanssa

Janne Ordén”Me ollaan Lassen kanssa suunniteltu yhteistyötä jo parin vuoden ajan ja ollaan pyöritelty useampaakin eri biisiaihiota yhdessä. Nyt sattui sitten syntymään biisi joka sopii tähän hetkeen täydellisesti ja jossa me molemmat ollaan himassa soundillisesti. Yhteistyö vaati oikean ajan ja biisin ja onneksi se onnistui nyt”, Janne kertoo yhteistyön taustoista.

Jannen edelliset sinkut ovat olleet teksteiltään melko vakavia. Nyt  johtavana ajatuksena oli tehdä hyvän  mielen biisi, joten uuteen ihmiseen ihastuminen valikoitui tekstin aiheeksi luontaisesti.

”Jokainen meistä on toivottavasti joskus kokenut ihastumisen tunteen. Mun mielestä me tarvitaan vähän positiivisempaa energiaa syksyyn ja tässä biisissä sitä on”, Janne kertoo.

Janne teki kesän aikana yhteensä parikymmentä keikkaa ympäri Suomea ja kiersi esimerkiksi läpi kaikki maamme suurimmat hip hop –festarit. Myös tuleva syksy on jo hyvin buukattu.

”Tuhatta –biisiä on itse asiassa vedetty jo testiluonteisesti keikoilla silloin kun se oli vielä demovaiheessa. Ihmisten spontaaneiden reaktioiden perusteella oli heti pääteltävissä että tämä biisi toimii!”

Kymppilinja yhtyeessä räppärin uransa aloittanut Janne Ordén siirtyi soolouralle solmittuaan levytyssopimuksen Sony Music Finlandin ja Mökkitie Recordsin kanssa alkuvuodesta 2014. Ordén julkaisi ensimmäisen soolosinglensä Platinaa toukokuussa ja soololevy on tarkoitus julkaista vuoden 2015 aikana.

Tuhatta Spotifyssa

Tuhatta iTunesissa

Tuhatta –video YouTubessa

www.janneorden.fi

www.facebook.com/janneordenofficial