STOP THE PRESS!

Virtuaalilätkän Suomi-Ruotsi -kamppailu ratkeaa Verkkokauppa.comissa lokakuussa

Osallistu online-turnaukseen, taistele tiesi Suomen viisihenkiseen maajoukkueeseen ja voita mestaruus sekä 5000 euroa!

Electronic Arts, Verkkokauppa.com, Webhallen ja Livegamers järjestävät virtuaalilätkän Suomi-Ruotsi-mestaruustaiston, joka pelataan NHL 15 -pelissä lokakuussa. Kyseessä on joukkuekilpailu, jossa Suomen ja Ruotsin viisihenkiset maajoukkueet ottavat mittaa toisistaan kaksipäiväisten finaalitaistojen aikana. Finaalipelit pelataan Tukholmassa Webhallenin myymälässä lauantaina 18.10. ja Helsingissä Verkkokauppa.comin Jätkäsaaren myymälässä sunnuntaina 19.10. Kilpailun pääpalkintona on voittajajoukkueelle 5000 euroa riihikuivaa rahaa.

EA, Verkkokauppa.com ja Livegamers etsivät nyt Suomen parhaita NHL 15 -pelaajia, joista koostetaan Suomen viisihenkinen maajoukkue. Livegamers.fi järjestää NHL 15 -karsintaturnaukset PS3, PS4, Xbox 360 ja Xbox One -alustoilla 12.9.-5.10.2014. Ilmoittautuminen turnauksiin on alkanut. Lisätietoja karsintaturnauksista löytyy osoitteesta www.livegamers.fi.

”Meille on suuri kunnia olla mukana toteuttamassa näin isoa tapahtumaa, jossa Suomen parhaat pelaajat ottavat mittaa toisistaan. Tahdomme järjestää mahdollisimman hienoja skaboja, ja mikäs sen makeampaa kuin olla karsintojen jälkeen kaatamassa rakasta naapuriamme”, sanoo päätoimittaja Jani ”JJR” Ryhänen Livegamers.fi:stä.

Molempien maiden maajoukkueet lennätetään Tukholmassa 18.10. ja Helsingissä 19.10. järjestettäviin finaalipeleihin. Isäntinä matkoilla toimivat Verkkokauppa.com ja Webhallen. Lisäjännitystä maaotteluun tuo kauppojen keskinäinen sopimus: hävinnyt maksaa 5000 euron palkintosumman lisäksi myös voittajajoukkueen kustannukset*.

”Päätimme uuden NHL 15 -pelin julkistuksen myötä haastaa Webhallenin Suomi-Ruotsi-maaotteluun ja katsoa, uskoisivatko he mahdollisuuksiinsa voittaa. Jostakin syystä Webhallen luulee Ruotsista löytyvän paremmat NHL 15 -pelaajat kuin Suomesta, mutta me uskomme tilanteen olevan kuitenkin aivan päinvastainen. Nyt tämäkin asia tulee sitten nähdyksi”, kertoo toimitusjohtaja Samuli Seppälä Verkkokauppa.comista.

Maaottelu huipentuu Verkkokauppa.comin myymälässä sunnuntaina 19.10. pelattaviin finaaleihin, joissa ratkeaa koko kisan mestari. Finaalipelit pelataan Xbox One -konsoleilla. Voittajajoukkueelle on luvassa huikea palkinto: joukkue saa maineen ja kunnian lisäksi 5000 euroa (1000 euroa per joukkueen jäsen) sekä tietenkin palkintopokaalin.

*Verkkokauppa.com ja Webhallen ovat sopineet kilpailun kustannusten jakamisesta: Voittajamaa selviää tapahtumista täysin ilman kuluja, kun häviäjämaa joutuu maksamaan kaikki turnauksen kustannukset (5000 euron pääpalkinnon, molempien finaalitapahtumien joukkueiden ja isäntien lento-, majoitus- ja muut kustannukset).