STOP THE PRESS!

EA SPORTS, Xbox ja Liiga etsivät Suomen parasta NHL 15 -pelaajaa

EA SPORTS, Xbox ja Liiga järjestävät virtuaalijääkiekon viralliset SM-kisat, jotka starttaavat tänään yhdessä Liigan jääkiekkokauden kanssa. SM-kisat kiertävät osana Xbox One -rekkakiertuetta Liiga-paikkakunnilla syksyn ajan ja tavoitteena on löytää Suomen parhaat NHL 15 -pelaajat DigiExpossa pelattavia finaalipelejä varten. Palkintona on VIP-matka EA SPORTS NHL -studiolle Vancouveriin, Kanadaan.

Virtuaalijääkiekon viralliset SM-kisat pelataan 10.9. – 1.11. välisenä aikana ja karsintaturnaukset järjestetään Xbox One -rekassa 11:llä Liiga-paikkakunnalla, Expert Expossa ja DigiExpossa. SM-kisoihin on mahdollista osallistua myös Xbox Liven kautta ottamalla osaa  Livegamersin järjestämään online-verkkoturnaukseen. Karsintojen 64 parasta pelaajaa selviytyvät Digiexpossa lauantaina 1.11.2014 järjestettävään finaaliturnaukseen, jossa ratkaistaan NHL 15 Suomen mestaruus.

”Hienoa, että saimme yhdistettyä Liigan, uuden NHL 15 -pelin SM-kisat ja Xboxin. Tämä tuo uudenlaista actionia Liigan ottelutapahtumiin ja jäähalleille. Tuomme tapahtumiin mukaan myös himoitun Kanada-maljan”, yhteyspäällikkö Kaisa Hollo Liigalta kertoo.

Pelaajat kautta maan voivat osallistua virtuaalijääkiekon viralliseen SM-kisaan Liiga-paikkakunnalla, jossa Xbox One -rekka vierailee ja/tai osallistumalla Livegamersin järjestämään online-turnaukseen. Liiga-paikkakunnilla ilmoittautuminen tapahtuu rekalla kolme tuntia ennen ottelua ja ensimmäiset 32 pelaajaa pääsevät mukaan. Livegamersin online-karsintaturnauksen ilmoittautuminen alkaa 15.9. ja pelit pelataan 1.10. – 26.10. Lisätietoja osoitteessa http://www.livegamers.fi.

Kaikki virtuaalijääkiekon SM-kisaottelut pelataan uuden sukupolven kattavimmalla peli- ja -viihdejärjestelmällä Xbox Onella.

Virtuaalijääkiekon SM-kisat tapahtumakalenteri:

10.9. Oulu, Liiga-ottelu: Kärpät-Tappara, Energia-areena klo 15:00
12.9. Tampere, Liiga-ottelu: Ilves-Tappara, Tampereen jäähalli klo 15:30
13.9. Pori, Liiga-ottelu: Ässät-JYP, Porin jäähalli klo 14:30
13.9. Ilmoittautuminen online-turnaukseen alkaa osoitteessa http://www.livegamers.fi
16.9. Lahti, Liiga-ottelu: Pelicans-Ässät, Isku Areena
20.9. Helsinki, Expert Expo 2014, Messukeskus
26.9. Turku, Liiga-ottelu: TPS-HIFK, HK-Areena
30.9. Kuopio, Liiga-ottelu: KalPa-Saipa, Data Group Areena
1.10. Online-turnaus alkaa osoitteessa http://www.livegamers.fi
1.10. Jyväskylä, Aren aukio
3.10. Tampere, Liiga-ottelu: Tappara-Blues, Tampereen jäähalli
4.10. Helsinki, Liiga-ottelu, HIFK-KalPa, Helsingin jäähalli
21.10. Vaasa, Liiga-ottelu: Sport-Tappara, Kuparisaaren jäähalli
24.10. Lappeenranta, Liiga-ottelu: SaiPa-Ilves, Kisapuiston jäähalli
25.10. Hämeenlinna, Liiga-ottelu: HPK-Pelicans, Ritari-areena
31.10. Helsinki, DigiExpo 2014, Messukeskus
1.11. FINAALITURNAUS Helsinki, DigiExpo 2014, Messukeskus
Virtuaalijääkiekon SM-kisakiertue huipentuu DigiExpo-messuilla 1.11. järjestettäviin finaalipeleihin. Voittajalle on luvassa maineen ja kunnian lisäksi upea VIP-matka EA SPORTS studiolle Vancouveriin Kanadaan tapaamaan NHL-pelin kehittäjiä.

Lisätietoja virtuaalijääkiekon SM-kisoista osoitteessa http://bit.ly/nhl15smkisat ja online-karsintaturnauksesta osoitteessa http://www.livegamers.fi. Lisätietoja Xbox One -rekkakiertueesta osoitteessa http://bit.ly/XboxOneRekkaFB. SM-kisojen sosiaalisen median hashtag on #NHL15SMKISAT