STOP THE PRESS!

Se toinen nainen (The Other Woman)

the_other_woman_blu_rayOhjaus: Nick Cassavetes
Käsikirjoitus: Melissa Stack
Tuotanto: Julie Yorn
Pääosissa: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nikolaj Coster-Waldau, Don Johnson, Taylor Kinney, Nicki Minaj
Arvio: 2.5/5

Mitä tekisit, jos saisit kuulla, että unelmien poikaystäväsi on naimisissa? Ja että vaimon lisäksi naisia pyörii kuvioissa vähän enemmänkin? Cameron Diazin esittämä Carly on kranttu uraohjus, jonka poikaystävä paljastuu kaikkien aikojen petturiksi. Kun Kate-vaimo (Leslie Mann) saa kuulla totuuden rakkaastaan, naiset päättävät lyödä hynttyyt yhteen koston merkeissä. Mukaan kiukkutalkoisiin liittyy juuri ja juuri täysi-ikäinen Amber (Kate Upton).

Naisten yllättävä ystävyys ja siitä kumpuava girl power on komedian kantavia teemoja. Auervaaran edesottamukset yhdistävät petetyiksi tulleita naisia. Cameron Diaz esittää taattuun tyyliinsä Carlyn muutosta kylmäkiskoisesta alfanaaraasta herttaiseksi ystäväksi. Shown varastaa kuitenkin Leslie Mann, jonka hervottomat irrottelut kilttinä kotirouvana nostavat hymyn korviin. Hänen viistossa huumorintajussaan on enemmän rouheutta kuin kauniskasvoisen kassamagneetti Diazin rutiininomaisessa tekemisessä. Nikolaj Coster-Waldau kiemurtelee kohtuullisesti kyltymättömän donjuanin roolissaan. Limanuljaskasta olisi saanut irti paljon enemmän, mutta nyt jäädään hymähtelyn asteelle. Uhkea Kate Upton ei onnistu vakuuttamaan tylsällä kestohymyllään.

Suoraan sanottuna parempaan olisi pystytty sekä käsikirjoituksen että ohjauksen osalta. Nyt kiusanteossa mennään ”ripulilääkettä juomalasiin” –osastolla, mikä on niin nuijaa ja tosinuijaa. Hulluttelun puutteesta kärsivä kostokomedia jää keskinkertaisuuden tuolle puolen.

Ekstroihin on kerätty muun muassa pilaotoksia ja poistettuja kohtauksia.

Sini Kantola for smackthejack.net

Photo’s copyright by Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC, 2014.

Traileri: