STOP THE PRESS!

P!nk yllättää uudella musiikillaan – You+Me:n albumi julkaistaan 10. lokakuuta

Pink & Dallas GreenAlecia Moore, joka paremmin tunnetaan artistinimellään P!nk, yllättää julkaisemalla uutta musiikkia You+Me –nimellä.  You+Me on Alecian ja City and Colour –artistinimellä aiemmin tunnetun Dallas Greenin yhteisprojekti ja duon albumi ”rose ave.” julkaistaan 10. lokakuuta.

Alecia ja Dallas ovat olleet ystäviä jo vuosia Alecian aviomiehen Carey Hartin kautta. Alecia sai ylipuhuttua Dallasin tulemaan studioon yhdeksi päiväksi jolloin he sävelsivät levyn ensimmäiseksi singleksikin päätyneen kappaleen ”You and Me”. Seuraavana päivänä he palasivat studioon ja kuuden päivän jälkeen albumillinen kappaleita oli valmis. Katso ”You And Me” lyriikkavideo tästä

Yhteistyö oli molempien mielestä erittäin orgaanista ja helppoa vaikkakin Dallas ei ollut koskaan säveltänyt aiemmin kenenkään kanssa vaan aina tehnyt kappaleensa yksin, ja Alecia taas on tottunut kirjoittamaan biisejä yhdessä eri säveltäjien kanssa.

Dallas Green on kanadalainen muusikko ja laulaja. Hän on julkaissut City and Colour –nimellä neljä studioalbumia mitkä kaikki ovat myyneet platinaa Kanadassa. Green on palkittu kolmella Juno Awardsilla, joista kaksi olivat Songwriter of the Year (2009, 2012).

“rose ave.” biisilista:

01 Capsized
02 From a Closet in Norway (Oslo Blues)
03 Gently
04 Love Gone Wrong
05 You And Me
06 Unbeliever
07 Second Guess
08 Break The Cycle
09 Open Door
10 No Ordinary Love

Lisää infoa:

Official Website: http://youplusmeofficial.com
Facebook: http://Facebook.com/youplusmeofficial
Twitter: https://twitter.com/youplusmeoffcl