STOP THE PRESS!

Kymmeniä miljoonia myynyt Minecraft ilmestyy levyjulkaisuna PlayStation®4 -konsolille

Myyntiennätyksiä lyönyt rakentelupeli on ajankohtaisempi kuin koskaan ennen. Uuden sukupolven Minecraft-konsoliversio tarjoaa pelaajalle loputtomasti vaihtelua pikselimaailmassa, jossa vain mielikuvitus on rajana. Avoimen peliympäristön ja erinomaisen muokattavuuden ansiosta kovimmatkin pelaajat pääsevät toteuttamaan kunnianhimoisia rakennelmia. 

Virallisesti vuonna 2011 julkaistu Minecraft on saavuttanut maailmalla lukemattomia faneja. Kuutioista rakentuvasta peliympäristöstä voi löytää pelaajien luomia rakennelmia aina yksinkertaisista kulkuvälineistä monimutkaisiin kaupunkeihin ja valtioihin. Lähes ääretön pelimaailma antaa pelaajalle vapaat kädet ja loputtoman määrän mahdollisuuksia käyttää mielikuvitustaan.

Uusi PlayStation®4 -konsoliversio sisältää kaikki peliin aiemmin julkaistut päivitykset. Yksinpelin lisäksi seikkailun avoimessa pelimaailmassa voi jakaa ystävien kanssa kahdeksan pelaajan verkkomoninpelissä tai neljän pelaajan jaetun näytön pelitilassa.

Minecraft: PlayStation®4 Edition ilmestyy PlayStation®4 (PS4™) -järjestelmälle levyjulkaisuna 3.10.2014. Pelin ikäraja on seitsemän vuotta.