STOP THE PRESS!

Ubisoftilta Far Cry 4: Hurk is back -esittelyvideo

Far Cry 3 -pelistä tuttu Hurk on palannut, eikä hän ole yksin! Uudessa Far Cry 4 -pelivideossa huivipäinen Hurk näyttäytyy omana charmikkaana itsenään ja esittelee samalla uuden Impaler-harppuunatykkinsä! Hurkin myötä mukana on apinoita, paljon apinoita. Kurkkaa video ja ihastu Hurkin hurttiin huumoriin osoitteessa http://youtu.be/f3wbmQiTSgo.

Far Cry 4 vie pelaajat henkeäsalpaavaan, vaaralliseen ja villiin Kyratin ympäristöön Himalajan vuoriston kupeessa. Pelaaja on Ajay Ghale, joka matkustaa Kyratiin täyttämään kuolleen äitinsä toiveen. Pelaaja löytää itsensä keskeltä sisällissotaa, jonka tavoitteena on kaataa tyrannimaisen diktaattori Pakana Minin hallinto. Runsaan ase- ja kulkuneuvovalikoiman avulla sekä lukemattomien erilaisten eläinten parissa, pelaaja kirjoittaa oman tarinansa avoimessa ja eksoottisessa pelimaailmassa käyden selviytymiskamppailua hirmuhallinnon ikeessä. Far Cry 4 tarjoaa tähän asti laajimman ja syvällisimmän Far Cry -kokemuksen täysin uudessa ja massiivisessa avoimessa maailmassa, johon kuuluu myös helposti liityttävä avoimen maailman yhteistyöpeli.

Far Cry 4 ilmestyy sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 18. marraskuuta 2014. Pelin ikäraja on PEGI18.