STOP THE PRESS!

AC/DC julkaisi uuden singlen ja tulevan ”Rock or Bust” albumin kannen

AC/DCMarraskuussa julkaistava ”Rock or Bust” albumi ennakkotilattavissa nyt iTunesista

Ennakkotilauksen yhteydessä saa heti ladattua levyn 1. singlen ”Play Ball”

AC/DC julkaisi tänään ensimmäisen singlen ”Play Ball” tulevalta, 28.marraskuuta julkaistavalta albumiltaan ”Rock or Bust”. Albumi on ennakkotilattavissa nyt iTunesista ja ennakkotilauksen yhteydessä saa tilaajalahjaksi heti tuoreen ”Play Ball” singlen.

Uuden singlen ja ennakkotilauksen myötä AC/DC julkistaa faniensa iloksi ”Rock or Bust” albumin biisilistan sekä albumin kannen. Albumin kansi tulee olemaan hieno ja harvinaislaatuinen kolmiulotteinen lentikulaarinen kansi, mikä saa bändin tunnetun logon räjähtämään kantta liikuttamalla eri suuntiin. Kannen liikkeen voi katsoa bändin nettisivuilta ACDC.com. ”Rock of Bust” levyä saa sekä CD että vinyyliversiona ja sama kolmiulotteinen kansi on molemmissa versioissa.

”Rock or Bust” äänitettiin keväällä 2014 Vancouverissa, tuottajana Brendan O’Brien ja miksaajana Mike Fraser. Levy on ensimmäinen uutta materiaalia sisältävä bändiltä kuuteen vuoteen, edellinen ”Black Ice” albumi nousi listaykköseksi 31 maassa ja on myynyt kahdeksan miljoonaa kappaletta.

“Rock or Bust” Track list:

 1. Rock or Bust
 2. Play Ball
 3. Rock The Blues Away
 4. Miss Adventure
 5. Dogs of War
 6. Got Some Rock & Roll Thunder
 7. Hard Times
 8. Baptism By Fire
 9. Rock the House
 10. Sweet Candy
 11. Emission Control