STOP THE PRESS!

Ubisoftilta Far Cry 4: Kyrat Series 1 – The lowlands -esittelyvideo

Far Cry 4 -toimintapelin Kyrat-videosarjan ensimmäisessä Lowlands-osassa vierailemme Kyratin vehreillä ja luonnonkauniilla alueilla. Lowlands-video tutustuttaa myös avainhenkilöihin ja esittelee pelin aseistusta, ajoneuvoja sekä alueen paikallisia eläimiä. Esittelyvideon voi katsella osoitteessa http://youtu.be/FqlrgIBswrw.

Far Cry 4 vie pelaajat henkeäsalpaavaan, vaaralliseen ja villiin Kyratin ympäristöön Himalajan vuoriston kupeessa. Pelaaja on Ajay Ghale, joka matkustaa Kyratiin täyttämään kuolleen äitinsä toiveen. Pelaaja löytää itsensä keskeltä sisällissotaa, jonka tavoitteena on kaataa tyrannimaisen diktaattori Pakana Minin hallinto. Runsaan ase- ja kulkuneuvovalikoiman avulla sekä lukemattomien erilaisten eläinten parissa, pelaaja kirjoittaa oman tarinansa avoimessa ja eksoottisessa pelimaailmassa käyden selviytymiskamppailua hirmuhallinnon ikeessä. Far Cry 4 tarjoaa tähän asti laajimman ja syvällisimmän Far Cry -kokemuksen täysin uudessa ja massiivisessa avoimessa maailmassa, johon kuuluu myös helposti liityttävä avoimen maailman yhteistyöpeli.

 

Far Cry 4 ilmestyy sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 18. marraskuuta 2014. Pelin ikäraja on PEGI18.