STOP THE PRESS!

Leonard Cohenin upea konserttitaltiointi Live In Dublin julkaistaan 28. marraskuuta

Leonard CohenLeonard Cohen kävi konsertoimassa loppuunmyydylle Hartwall Areenalle 2010 mutta viimeisin Old Ideas –kiertue 2012 ei yltänyt Suomeen asti. Nyt konsertista voi nauttia kotisohvalta katsomalla Live In Dublin –liveDVD:tä, mikä taltioitiin Dublinin O2 –areenalla syyskuussa 2012. Taltiointi on kuvattu HD –laatuisena ja sitä löytyy 3CD/DVD –pakettina, 3CD -versiona sekä Blu Ray:na.

Live In Dublin esittelee Cohenin parhaimmillaan taustalla loistava ja kriitikoiden ylistämä yhtyeensä. Tunnelma taltioinnilla on intiimi ja intensiivinen, niinkuin Cohenin konserteissa aina.

Loppuunmyyty Old Ideas –kiertue keräsi huippuarvosteluja kaikissa maissa, mutta Dublinin konsertti on saanut erityishehkutusta käsinkosketeltavan upeasta tunnelmastaan.

Live in Dublin on jo toinen julkaisu tänä syksynä 80 vuotta täyttäneeltä taiteilijalta. Cohen julkaisi syyskuussa tuoreen ja 13. studioalbuminsa Popular Problems, mikä nousi listaykköseksi 29 maassa. Myös taiteilijan 2013 julkaistu Old Ideas oli listamenestys ympäri maailmaa. Suomessa Old Ideas nousi albumilistan ykköseksi ja Popular Problems debytoi sijalle 2.

Live in Dublinin kolmen tunnin spektaakkeli alkaa Dance Me to the End of Lovella ja on jaettu kolmeen settiin. Ensimmäinen setti sisältää 11 kappaletta, toinen 10 kappaletta ja kolmas setti on kahdeksan kappaleen encore. DVD sisältää myös bonus-biisejä jotka on taltioitu Kanadassa 2013.

Leonard Cohen – Live In Dublin

 

Set 1

Dance Me to the End of Love
The Future
Bird on the Wire
Everybody Knows
Who By Fire
The Gypsy’s Wife
Darkness
Amen
Come Healing
Lover Lover Lover
Anthem

Set 2

Tower of Song
Suzanne
Chelsea Hotel #2
Waiting for the Miracle
The Partisan
In My Secret Life
Alexandra Leaving (Sharon Robinson)
I’m Your Man
Recitation w/ N.L.
Hallelujah
Take this Waltz

Encore

So Long, Marianne
Going Home
First We Take Manhattan
Famous Blue Raincoat
If It Be Your Will (Webb Sisters)
Closing Time
I Tried to Leave You
Save the Last Dance for Me

DVD Bonus songs

Show Me The Place – Halifax, NS, Canada – April 13, 2013 – Halifax Metro Centre
Anyhow – St. John’s, NL, Canada –
April 20, 2013 – Mile One Centre
Different Sides – St. John, NB, Canada – April 15, 2013 – Harbour Station