STOP THE PRESS!

Ubisoft esitteli kaksi uutta Far Cry 4 -pelihahmoa

Ubisoftin vasta julkaisemassa uudessa Far Cry 4 -esittelyvideossa nähdään kaksi uutta hahmoa, Noore ja Yuma.

Aiemmin tohtori Noore Ajjar työskenteli lääkärinä Kyratissa avustustehtävissä, kun Pagan Minin valtakausi oli vasta alkamassa. Nähdessään Kyratin järkyttävän tilanteen, hän julkaisi tekstin ihmisoikeusrikkomuksista Kyratissa. Sittemmin hänen perheeseensä kohdistuneiden uhkausten jälkeen Noore on työskennellyt itse Pagan Minille, eikä tunnu enää olevan sama henkilö kuin aiemmin. Hän paitsi johtaa julman veriurheilun kamppailuareenaa myös valvoo ihmiskauppaa. Noore on myös sekaantunut Pagan Minin heroiinibisnekseen Yuman valvovan silmän alla.

Yuma on tuntenut Pagan Minin lapsuudesta asti. Rikollisjohtajan lapsena syntynyt Yuma on nähnyt vanhempiensa kuolevan INTERPOLin ja kiinalaisen virkavallan käsissä. Gang Min, Paganin isä, puolestaan otti orvoksi jääneen Yuman huostaansa maksaakseen vanhan velkansa. Näin Paganista tuli Yumalle kuin isoveli, jota hän myös jumaloi pienestä pitäen. Kun Paganin kunnianhimo alkoi kadota, myös Yuman kiinnostus Pagania kohtaan alkoi kaikota. Hän tarvitsi uuden idolin, jonka hän löysikin Kalinagin, legendaarisen kyratilaissankarin myytistä. Tämän sankarin innoittamana Yuma aikoo löytää Shangri-Lan ja saada sen salaisuudet haltuunsa.

Katso esittelyvideo osoitteessa http://youtu.be/_COQA2hstPo.

Far Cry 4 vie pelaajat henkeäsalpaavaan, vaaralliseen ja villiin Kyratin ympäristöön Himalajan vuoriston kupeessa. Pelaaja on Ajay Ghale, joka matkustaa Kyratiin täyttämään kuolleen äitinsä toiveen. Pelaaja löytää itsensä keskeltä sisällissotaa, jonka tavoitteena on kaataa tyrannimaisen diktaattori Pakana Minin hallinto. Runsaan ase- ja kulkuneuvovalikoiman avulla sekä lukemattomien erilaisten eläinten parissa, pelaaja kirjoittaa oman tarinansa avoimessa ja eksoottisessa pelimaailmassa käyden selviytymiskamppailua hirmuhallinnon ikeessä. Far Cry 4 tarjoaa tähän asti laajimman ja syvällisimmän Far Cry -kokemuksen täysin uudessa ja massiivisessa avoimessa maailmassa, johon kuuluu myös helposti liityttävä avoimen maailman yhteistyöpeli.

Far Cry 4 ilmestyy sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 18. marraskuuta 2014. Pelin ikäraja on PEGI18.