STOP THE PRESS!

One Direction saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen

One DirectionOne Direction on julkisti eilen lisää päiviä hartaasti odotetulle ON THE ROAD AGAIN 2015stadionkiertueelleen, joka vie yhtyeen Euroopan lisäksi Australiaan,Japaniin ja Kaakkois-Aasiaan uuden, 17. marraskuuta julkaistavan  FOUR -levyn tiimoilta. Uudet lisäpäivät käynnistyvät kuudella Euroopan keikalla alkaen Itävallan Wienistä 10. kesäkuuta 2015, jonka jälkeen vuorossa ovat Belgia, Tanska, Norja, Ruotsi ja viimein Suomi ja Helsingin Olympiastadion, jossa yhtye esiintyy  lauantaina 27. kesäkuuta 2015.  Lipunmyynti keikoille alkaa lauantaina 1.marraskuuta osoitteessa www.livenation.fi. Faneille tarkoitettu ennakkomyynti alkaa bändin Facebook-sivuilla jo keskiviikkona 29. lokakuuta.

Amex-ennakkomyynti: Ma 27.10. klo 9 – ke 29.10. klo 9
One Direction Facebook -ennakkomyynti: Ke 29.10. klo 10 – pe 31.10. klo 10
Live Nation / Events Club -ennakkomyynti: To 30.10. klo 9 – pe 31.10. klo 12

Niall kommentoi: “Emme voisi olla enempää innoissamme uudesta kiertueesta. Olemme aloittaneet uuden levyn biisien treenaamisen emmekä malta odottaa, että fanit pääsevät kuulemaan ne livenä. Olemme niin kiitollisia uskomattoman uskollisista faneistamme – he mahdollistavat sen, että pääsemme esiintymään näissä upeissa paikoissa ja yllättävät meidät joka päivä vankkumattomalla tuellaan.”

Bändin musiikkivideo ’Steal My Girl’ -singleen sia maailmanlaajuisen ensi-iltansa tänään perjantaina 24. lokakuuta. Video on kuvattu Kalifornian Palmdalessa ja ohjauksesta vastaavat Benjamin ja Gabe Turner. Cameo-roolissa nähdään Hollywood-legenda Danny Devito. Videon ensiesitys on VEVO:ssa klo 18 Suomen aikaa.

One Direction on kulkenut vain viidessä vuodessa matkan energisistä pop-lupauksista maailmanlaajuisiksi supertähdiksi. Tähän mennessä yhtye on saavuttanut huikeat 94 listaykkössijaa ja myynyt yli 46 miljoonaa levyä. Yhtyeen biisinteko on kehittynyt levy levyltä henkilökohtaisemmaksi ja FOUR  tulee olemaan One Directionin huikein levytys tähän mennessä. Albumi on jatkoa loppuunmyydylle WHERE WE ARE -stadionkiertueelle ja 3D-dokumenttielokuvalle THIS IS US. Faneille tarjoutui myös mahdollisuus kokea uudelleen viime kesän kiertue yhtyeen toisessa elokuvassa WHERE WE ARE: THE CONCERT FILM, joka rikkoi ennätyksiä ollen suurin Event Cinema -yleisö koskaan yhden viikonlopun aikana. WHERE WE ARE: THE CONCERT FILM -dvd julkaistaan 2. joulukuuta. Kolmella miljardilla YouTube-katselukerrallaan, 109 yhdistetyllä Twitter-seuraajallaan ja 36 miljoonalla Facebook-fanillaan on selvää, että Liam, Harry, Louis, Niall ja Zayn ovat kasvaneet aidoksi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi.

FOUR julkaistaan maailmanlaajuisesti maanantaina 17. marraskuuta 2014. Fanit saavat hankittua levyn ensimmäisen singlen ”Steal My Girl” välittömästi tilatessaan ennakkoon albumin deluxe-version iTunesissahttp://smarturl.it/1DFouriTdlx.

ON THE ROAD AGAIN 2015 EUROOPAN KIERTUEPÄIVÄT (Oikeudet muutoksiin pidätetään.)

10/6/15 Wien, Itävalta – Ernst Happel Stadion
13/6/15 Bryssel, Belgia – King Baudouin Stadium
16/6/15 Horsens, Tanska – CASA Arena
19/6/15 Oslo, Norja – Ullevaal Stadion
23/6/15 Göteborg, Ruotsi – Ullevi Stadium
27/6/15 Helsinki, Suomi – Olympiastadion

http://www.1dhelsinki.fi
Kuuntele uusin single ”Steal My Girl” –Spotifyssa: http://bit.ly/OneDirectionSpotify
Ole mukana keskusteluissa:  #OnTheRoadAgain1D / #1Dhelsinki / #OneDirectionFinland