STOP THE PRESS!

Assassin’s Creed Unity -pelivideo esittelee Pariisia

Assassin’s Creed Unity -toimintapelin uusin pelivideo esittelee Pariisin asukkaineen. Videossa käydään läpi Pariisin eri kaupunginosia ja nähdään, miten eri tavalla eri alueiden asukkaat käyttäytyvät ja näyttäytyvät. Video esittelee myös kaupungin arkkitehtuuria ja tapahtumapaikkoja, jotka tuovat nähtäväksi ennennäkemättömän Pariisin kaikkine yksityiskohtineen. Samalla nähdään silmäys pelin erilaisiin sivutehtäviin niin yksinpelin kuin moninpelinkin osalta sekä vilaus keskushahmo Arnon tukikohtaan, Café Theatreen.

Video on nähtävissä osoitteessa http://youtu.be/CPFra891iIY.

Assassin’s Creed Unity on huippusuositun hittisarjan uusi luku. Sitä pyörittää uuden sukupolven konsoleita varten luotu Anvil-pelimoottori. Pelissä voi kokea Ranskan vallankumouksen ennen näkemättömällä tavalla Bastiljin valtauksesta kuningas Ludvig XVI:n teloitukseen ja auttaa Ranskan kansaa luomaan täysin uuden tulevaisuuden. Ranskan vallankumous vuonna 1789 syöksee kerran niin upean Pariisin terrorin ja kaaoksen kurimukseen. Kansakunnan repiessä itseään kappaleiksi Arno-niminen nuori mies lähtee eriskummalliselle matkalle paljastaakseen todelliset voimat vallankumouksen takana. Hänen pyrkimyksensä heittävät hänet keskelle kansakunnan kohtalosta käytävää armotonta taistelua ja tekevät hänestä todellisen mestarisalamurhaajan.

 

Assassin’s Creed Unityssä voi nauttia ainutlaatuisesta liikkumisen vapaudesta ja salamurhaajan hallinnasta. Pelihahmo voi juoksennella pitkin kaupungin rakennelmia uuden parkour-mekaniikan avulla. Täysin uudistettu taistelujärjestelmä tarjoaa syvällisemmän taitoihin, ajoitukseen ja sulavuuteen perustuvan taistelukokemuksen. Yksinpelin lisäksi pelaaja voi liittyä kolmen ystävän seuraan ja kokea verkossa avoimen 1700-luvun Pariisin kunnianhimoisten tehtävien parissa.

 

Assassin’s Creed Unity ilmestyy sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 13. marraskuuta 2014. Pelin ikäraja on PEGI18.