STOP THE PRESS!

Uuden Nälkäpeli-elokuvan lippujen ennakkomyynti alkaa 7.11.

Maailmanlaajuisen ilmiön liekit leviävät myös Suomeen, kun Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 1 -elokuva saa Suomen ensi-iltansa keskiviikkona 19. marraskuuta. Elokuvan ensimmäiset näytökset pyörähtävät käyntiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä heti puolenyön jälkeen klo 00.03 useissa eri kaupungeissa kautta Suomen.

Fanit voivat liittyä kapinaan hyvissä ajoin ja varmistaa paikkansa Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 1 -elokuvan yönäytöksistä jo 7. marraskuuta alkaen, kun lippujen ennakkomyynti käynnistyy. Tarkemmat tiedot yönäytöksistä löytyvät paikallisen elokuvateatterin kotisivuilta.

Elokuvan synopsis:
Kaikki haluavat, että hän asettuisi rooliin joka hänelle on suunniteltu. Katniss Everdeenistä (Jennifer Lawrence) tulee vastentahtoisesti vallankumouksen symboli, Matkijanärhi. Ei riitä, että hän on jo aikaisemmin uhmannut Capitolia Nälkäpelissä ja luonut siten ihmisiä yhdistävän tekijän. Hänen täytyy nyt ryhtyä oikeaksi johtajaksi, vallankumouksen kasvoksi, ääneksi ja ruumiillistumaksi. Useimmat vyöhykkeet ovat nyt avoimessa sodassa Capitolia vastaan, ja hänen on oltava se, jonka he uskovat johtavan heidät voittoon.

ELOKUVATEATTEREISSA 19.11.