STOP THE PRESS!

Isac Elliot yllätti faninsa – uusi albumi kuunneltavissa ennakkoon

Isac Elliot7.11 julkaistavaa Follow Me -albumia pääsee kuuntelemaan ennakkoon Spotifyssa jo nyt

Myös keskiviikkona julkaistavasta Aku Ankka –lehdestä löytyy faneille mieluisa yllätys

Isac Elliot yllätti faninsa tänä aamuna julkaisemalla 7.11 ilmestyvän Follow Me –albumin ennakkoon Spotifyssa. Follow Me on jatkoa vuonna 2013 toukokuussa julkaistulle platinaa myyneelle Wake Up World –debyyttialbumille. Isac teki uutta albumia eri studioissa Helsingissä, Tukholmassa, Lontoossa ja Los Angelesissa. Kuuntele albumi ennakkoon tästä: http://bit.ly/IsacElliotSpotify

Follow Me –albumilta aikaisemmin on julkaistu hittikappaleet Baby I ja Tired Of Missing You. Nyt fanit pääsevät kuulemaan myös Isacille tehdyn version One Directioninkin demottaneesta Just Can’t Let Her Go –kappaleesta. Hush esittelee puolestaan Isacista uuden ja yllättävän puolen – sen taustalla ovat suomalaiset huipputekijät Jonas W. Karlsson, Kasmir ja Axel Ehnström. Karlsson on tuottanut myös albumin päätösraidan Recklessly. Ruotsalaiset nousevat tuottajat Victor Thell ja Kevin Högdahl ovat puolestaan kappaleiden ParachuteEngine ja Glitter takana.

Tällä viikolla faneille riittää yllätyksiä, sillä Isacia pääsee näkemään myös keskiviikkona julkaistavassa Aku Ankka -lehdessä. Isac on yksi harvoista artisteista, jonka nimestä väännetty hahmo, Iisakki Ankka, seikkailee Ankkalinnan muiden hahmojen kanssa suomalaisten rakastaman lehden sivuilla.

Kunniasta suuresti otettu Isac kertoo: Ihan mieletöntä että pääsen mukaan Ankkalinnaan ja saan oman hahmon. Kaikkihan tietää Aku Ankan jo ihan pienestä, niitä on lukenut kotona, mökillä ja automatkoilla. Nyt minä olen lehdessä mukana. Wow!”

Aku Ankan päätoimittaja Aki Hyyppä kommentoi:Aku Ankka

”Fakta ja fiktio sekoittuvat Akkarissa sykkyräksi, jossa vilahtelee tuttuja hahmoja niin nimiväännöksinä kuin pieninä pilakuvinakin. Iisakki Ankka on kovassa seurassa, sillä lehden sivuilla ei ole monia artisteja vilahtanut! Hymynen ja Hopolainen on nähty, samoin Heinäsen veljekset sekä räppäri Akustinen, mutta kotimainen lista näköisartisteista alkaa olla siinä. Parasta toki on, että Iisakin stripit ovat myös hupaisia ihan sarjakuvinakin!”

Varsinaista Follow Me –albumin julkaisupäivää Isac Elliot juhlistaa faniensa kanssa Helsingissä kauppakeskus Forumissa. Perjantai-iltana 7. marraskuuta kello 18.00-19.00 Isac Elliot tapaa fanejaan ja jakaa nimmareita uuden albumin kunniaksi. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Marraskuun lopussa Isacin Save A Girl Tour – kiertue käynnistyy Helsingin The Circuksesta 23. marraskuuta. Suomen lisäksi kiertue kattaa muut pohjoismaat sekä Viron.
Kuuntele Follow Me –albumi ennakkoon tästä: http://bit.ly/IsacElliotSpotify

Follow Me –albumin julkaisupäivän juhlat: http://bit.ly/FollowMeReleaseParty

Save A Girl Tour –kiertueen keikkapäivät: https://www.facebook.com/IsacElliot/events