STOP THE PRESS!

Wacomin Bamboo Paper on suosituin muistiinpanosovellus

Vain koBamboo Paperlme kuukautta julkaisunsa jälkeen on Wacomin Bamboo Paper -sovelluksesta tullut todellinen menestys muistiinpanosovellusten parissa. Peräti seitsemän miljoonan käyttäjän suosima Bamboo Paper onkin alansa käytetyin monialustasovellus. Bamboo Paper on saatavilla iOS-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmille. Bamboo Paper onkin toiminut todellisena suunnannäyttäjänä muistiinpanosovellusten saralla niin helppouden kuin toimivuudenkin suhteen. Sama koskee myös digitaalikyniä, sillä Wacomin suositut kosketuskynät ovat yhä useampien muistiinpanosovellusten tukemia.

Digitaalisilla laitteilla käsin kirjoittaminen on selvässä nosteessa riippumatta siitä onko kyse nopeasta muistiinpanosta, yksinkertaisesta kuvaluonnoksesta tai lyhyestä viestistä ripauksella persoonallisuutta. Tablettilaitteiden ja älypuhelinten myynti kasvaa ja sama trendi koskee myös kosketuskyniä ja muistiinpanosovelluksia.

Wacom toi Bamboo Paper -sovelluksen kaikille merkittäville käyttöjärjestelmille heinäkuussa. Sovellus tukee kosketusherkkiä kyniä, kämmenentunnistusta, pikapainikkeita sekä viime aikoina julkistettuja älykkäitä Bamboo Stylus fineline- ja Intuos Creative Stylus 2 -kosketuskyniä. Kumpikin näistä malleista on suunniteltu iPadilla piirtämiseen ja kirjoittamiseen. Molemmat kynät reagoivat painamiseen oikean lyijykynän lailla ja tuottavat painalluksen kovuuden perusteella joko ohuempaa tai paksumpaa viivaa.

Wacom on kehittänyt digitaalikynien ja piirtolaitteiden tekniikkaa yli kolmenkymmenen vuoden ajan pyrkimyksenä edistää piirtoalustoilla ja kosketusnäytöillä kirjoittamista, luonnostelua, piirtämistä ja maalaamista. Tavoitteena on tuoda mahdollisimman tarkka ja hyvä käyttäjäkokemus käyttöalustasta ja -ympäristöstä riippumatta. Wacom ei keskity vain omien kosketuskyniensä ja iPad-sovelluksiensa kehittämiseen, vaan tarjoaa laitetukensa myös muille ohjelmistovalmistajille.

”Mitä useampi iOS-sovellus tukee älykkäitä Bamboo Stylus fineline- ja Intuos Creative Stylus 2 -kosketuskyniämme, sen parempi”, kommentoi Wacomin kansainvälisen kuluttajakaupan johtaja Mike Gay. ”Olemme ylpeitä siitä, että lähes jokainen merkittävä sovelluskehittäjä tällä alalla tukee Wacomin kyniä. Jo nyt monet sovellukset, kuten SketchBook, ArtRage, Noteshelf, Notes Plus ja GoodReader, ovat yhteensopivia tuotteidemme kanssa. Adoben julkistettua, että myös sen iOS-sovellukset tukevat Wacomin kynäteknologiaa, voimme olla varmoja siitä, että digitaalisilla tuotteilla kirjoittaminen ja luonnostelu tulevat olemaan yhä enenevissä määrin arkipäivää luovien ajatusten eloon tuomisessa.”

Bamboo Paper on ladattavissa veloituksetta. Intuos Creative Stylus 2 ja Bamboo Stylus fineline ovat saatavilla 79,90 ja 59,90 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.