STOP THE PRESS!

AC/DC julkaisi uuden musiikkivideon

”Play Ball” -video kuvattiin lokakuussa Lontoossa ja sen ohjasi yhtyeen pitkäaikainen yhteistyökumppani David Mallet. David Mallet on tunnettu ohjaaja jonka työura on varsin vaikuttava. Mies on ohjannut musiikkivideoita jo vuodesta 1978 asti mm. Queenille, David Bowielle, Def Leppardille, Tina Turnerille, Billy Idolille ja monille muille legendaarisille nimille. AC/DC:lle Mallet on ohjannut useita videoita kuten ”You Shook Me All Night Long”, ”Who Made Who”, “Thunderstruck” ja “Highway to Hell”.

Uusi albumi ”Rock or Bust” julkaistaan 28. marraskuuta ja levy äänitettiin keväällä 2014 Vancouverissa, tuottajana Brendan O’Brien ja miksaajana Mike Fraser. 11 uutta kappaletta sisältävä ”Rock or Bust” on ensimmäinen uutta materiaalia sisältävä bändiltä kuuteen vuoteen, edellinen ”Black Ice” albumi nousi listaykköseksi 31 maassa ja on myynyt kahdeksan miljoonaa kappaletta.

Albumin kansi tulee olemaan hieno ja harvinaislaatuinen kolmiulotteinen lentikulaarinen kansi, mikä saa bändin tunnetun logon räjähtämään kantta liikuttamalla eri suuntiin. ”Rock of Bust” levyä saa sekä CD että vinyyliversiona ja sama kolmiulotteinen kansi on molemmissa versioissa.