STOP THE PRESS!

Ubisoftilta 8 minuutin Far Cry 4 -esittelyvideon

Kyratin vapaan radion tiskijukka Rabi Ray Rana esittelee lähes kahdeksanminuuttisessa 101-esittelyvideossa niin Far Cry 4 -toimintapelin tapahtumapaikkoja, eläinkuntaa kuin upeita Himalajan vuoriston maisemiakin. Rana esittelee päähahmo Ajay Ghalelle myös Far Cry 4:n keskeiset tekijät, niin huumekauppiaat kuin tyrannitkin, sekä tietenkin Kyratin vapautta halajavat vastarintataistelijat.

Eikä esittelykierros jää siihen! Samalla kurkistetaan niin paikallisväestön vähemmän moderniin ajoneuvopuoleen, josta löytyy niin tuk-tukit, rantakirput kuin perinteisemmät maasturitkin. Armeijan puolelta löytyy toki myös kuorma- ja pakettiautoja, vaan miltäpä kuulostaa ajatus gyrokopterilla vihollisparvien yläpuolella lennellen? Esittelyvideo käy läpi myös Far Cry 4:n erikoistaitoja ja itse pakerrettavia lisävarusteita sekä luo silmäyksen Shangri-Lan legendaariseen maailmaan!

Sokerina pohjalla videon lopussa kurkistetaan nopeasti pelin moninpelipuoleen, värvättäviin tietokoneavusteisiin palkkasotureihin sekä erilaisiin sivutehtäviin. Tervetuloa Kyratiin!

Katso esittelyvideo osoitteessa http://youtu.be/kAQf0AWWnQM.

Far Cry 4 ilmestyy sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 18. marraskuuta 2014. Pelin ikäraja on PEGI18.