STOP THE PRESS!

Jesse Kaikuranta & Lenni-Kalle Taipale joulukiertueelle

Tupla-platinaa myynyt Jesse Kaikuranta ja musiikillinen multilahjakkuus Lenni-Kalle Taipale lähtevät yhteiselle Jesse Kaikuranta & Lenni-Kalle Taipale – jo joulunrauha saavu, jää –kiertueelle tällä viikolla. Lahden Ristinkirkosta käynnistyvä kiertue vierailee kahdessatoista kaupungissa. Konserttipaikoiksi on valikoitunut niin kirkkoja kuin konserttisalejakin. Kyseessä on pari vuotta sitten yhteisen tv-työn merkeissä tutustuneen parivaljakon ensimmäinen yhteiskiertue –ja samalla myös Jesse Kaikurannan ensimmäinen joulukiertue.

’Odotan innolla, että pääsemme Lenni-Kallen kanssa tarjoamaan yleisölle oman näkemyksemme joulusta. Haluamme antaa ihmisille tunnelmallisen hetken ja hivenen valoa joulunalusajan pimeisiin iltoihin.’ Jesse Kaikuranta

‘Joulukonserteissa pääsee kuulemaan meitä aidoimmillaan -tietyllä tavalla riisuttuina. Tunnelma on varmasti rauhoittava ja samalla ajatuksia herättävä. Konsertti koostuu pääosin suomenkielisistä kappaleista ja mukana on hienoja tekstejä ja sävellyksiä.’ Lenni-Kalle Taipale

Jo joulunrauha saavu, jää –konsertit kuljettavat kuulijansa joulun odotukseen. Luvassa on tunnelmallinen, upea ja yllätyksellinenkin ilta Jesse Kaikurannan ja Lenni-Kalle Taipaleen seurassa.

Jesse Kaikuranta & Lenni-Kalle Taipale – jo joulunrauha saavu, jää

Jesse Kaikuranta, laulu ja piano

Lenni-Kalle Taipale, piano

KONSERTIT:

La 15.11. klo 19 Lahti, Ristinkirkko

Pe 21.11. klo 19 Turku, Mikaelin kirkko

La 22.11. klo 19 Joensuun kirkko

La 29.11. klo 19 Ähtärin kirkko

Su 30.11. klo 19 Vaasa, Kaupunginteatteri

Ke 3.12. klo 19 Hyvinkää, Hyvinkääsali

To 4.12. klo 19 Kokkola, Kaarlelan kirkko

Pe 5.12. klo 19 Espoo, Louhisali

To 11.12. klo 19 Porvoo, Tuomiokirkko

Pe 12.12. klo 21 Mikkeli, Mikaeli

La 13.12. klo 19.30 Jyväskylä, Kaupunginkirkko

La 20.12. klo 19 Helsinki, Savoy-teatteri

Kirkkokonserteissa ei ole väliaikaa.

Kiertueen tuottavat Live Nation ja Piikkikasvi Agency. Yhteistyössä Jouluradio.

Konserttien yhteistyökumppanina on Jouluradio, joka on tänä vuonna valinnut Jessen ja Lenni-Kallen sovittamaan ja esittämään kanavan perinteeksi muodostuneen klassikon Hoosiannan. Edelliset Hoosiannan versioijat ovat olleet Lauluyhtye Rajaton (2012) ja Kerkko Koskinen Kollektiivi (2013). Hoosiannan tämän vuoden sovituksen ensiesitys tapahtuu perinteisesti Jouluradion avauksena ensimmäisen adventtisunnuntain ensisekunneilla 30.11. klo 00.00.

Toivontuottajat on Helsingin, Espoon ja Vantaan seurakuntien yhteinen mediatoimitus ja Jouluradio on joulumusiikin pääkanava Suomessa. Kanavan kuuntelijamäärä oli vuonna 2013 Kansallisen Radiotutkimuksen mukaan 423 000 kuuntelijaa viikossa. Kanava kuuluu verkon kautta kaikkialla ja perinteisillä radioaalloilla muun muassa Rovaniemeltä Helsinkiin ja Turusta Joensuuhun. Tuleva lähetyskausi on jo 12. kerta.