STOP THE PRESS!

Judith Owen ja Harry Shearer julkaisevat joulun kunniaksi version Spinal Tap –klassikosta Christmas With The Devil

Walesilainen singer-songwriter Judith Owen julkaisee joulun kunniaksi oman versionsa Spinal Tap –klassikosta Christmas With The Devil yhdessä näyttelijämiehensä Harry Shearerin kanssa. Harry on yksi This is Spinal Tapin käsikirjoittajista sekä pääosan esittäjistä. Digitaalisista musiikkikaupoissa myynnissä olevalta singleltä löytyy myös kappale ‘The Dancing Tree’.

“Nämä kaksi kappaletta edustavat joulun kahta puolta: Iloa ja katkeransuloista nostalgiaa, valoa ja synkkyyttä. Ne eivät voisi olla kauempana toisistaan, mutta kumpikin kappale edustaa minulle joulua. Jazzahtava Spinal Tap –klassikko on itse asiassa ensimmäinen kappale, jolla Harry ja minä olemme tehneet yhteistyötä!” kertoo Judith Owen.

“Kuulemme aina millainen joulun aika on Joulupukille ja hänen poroilleen, mutta mitä mahtaa tuolloin puuhata itse paholainen?” Harry Shearer

Katso Christmas With The Devil: https://www.youtube.com/watch?v=2KjOhzlYaM8

Katso The Dancing Tree: https://www.youtube.com/watch?v=3wnDTUXH_qE

Arvostettu walesilainen laulaja-lauluntekijä Judith Owen julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa ‘Ebb & Flow’ Suomessa sekä suuressa osassa Eurooppaa 27.2.2015. Mm. Norah Jonesiin ja Joni Mitcheliin verrattu Judith Owen muutti nykyiseen kotimaahansa Yhdysvaltoihin vuonna 1993. Judith Owen on naimisssa näyttelijä Harry Shearerin kanssa, joka on tunnettu mm. äänirooleistaan Simpsoneissa. Harry Shearer on myös osaava muusikko ja lauluntekijä.

Kotisivut: http://www.judithowen.net